GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oase Garni Guest House

18kamers/units
Namibie | Kunene | Kamanjab Namibische eigenaar/uitbater(s): Exclusive Reservations
1221.09 m | Lat:S 19° 37' 20" Long: E 14° 50' 43" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Oase Garni Guest House is een gezellig gastenverblijf in Kamanjab. Het is een hele goede uitvalsbasis om eventueel een bezoek te brengen aan de lokale Himba, of een goede tussenstop voor het westelijke deel van Etosha, Opuwo en de Epupa Falls. Het gastenverblijf heeft een eigen restaurant, bar, alsook een zwembad en televisiezaal. Gasten kunnen ook gebruik maken van het internet. Er is keuze uit kamers met een enkel bed (Single) en kamers met een dubbel bed. Ook is er een familiekamer waar twee volwassen en twee kinderen in terecht kunnen. Alle kamers hebben een televisie, minibar, airconditioning, muskietennet, koffie en thee, alsook een kluisje en een eigen badkamer. Verwacht hier alvast geen luxe of culinaire hoogstandjes, maar prijs/kwaliteit een gezellig onderkomen.
Opmerking: Kinderen tussen 0 en 6 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in