GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Moditlo River Lodge

16kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gary Geyer
546.87 m | Lat:S 24° 28' 53" Long: E 31° 1' 46" check-in: 14:00 tot 15:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Moditlo River Lodge betekent zoveel als 'Plaats van de olifant'. De lodge is gelegen aan de oevers van de Nbesi rivier (tenminste als deze niet droog staat), in het 15.000 hectare Moditlo Private Game Reserve, vlak bij het Kapama Game Reserve en het beroemde Kruger Nationaal Park. Dit gebied valt onder het Blue Canyon Conservatie gebied. In totaal zijn er 16 kamers die alle zo goed als individueel opgesteld staan. Vanuit het hoofdgebouw steek je een bruggetje over de rivier over en kom je bij de kamers. De huisjes staan individueel opgesteld langsheen verhoogde wandelpaden om zo min mogelijk een impact te hebben op de natuur. Twee gastenkamers vormen per huisje een geheel. Iedere kamer is ruim en vooral met veel gevoel voor luxe, comfort en privacy ingericht. Alle kamers hebben airconditioning, een koffie en thee eilandje, minibar en een ruime badkamer met ligbad en aparte douche. Het personeel zorgt er alvast voor dat op elk moment van de dag de kamers netjes verzorgd zijn, zodat je zelf kan genieten van je vakantie.

Het hoofdgebouw omvat een vrijstaande cocktail lounge, een boma waar bij mooi weer je het avondmaal kan genieten onder een prachtige sterrenhemel bij het kampvuur, alsook een receptie en souvenirshop. Er is tevens een gedeelde leefruimte met bar en restaurant. In de leefruimte is er gratis draadloos internet ter beschikking zodat je in contact kan blijven met de buitenwereld. Voor wie er op uit is om ook nog een beetje televisie te kijken, is er een prive lapa waar je satelliet televisie kan genieten. Tevens is er ook een verzorgingssalon waar je kan kiezen uit een uitgebreide lijst aan gelaats- en lichaamsverzorging. De gamedrives vinden vroeg in de ochtend en in de late namiddag plaats op het domein. De rangers zijn zeer ervaren en maken gebruik van open 4x4 voertuigen. De ochtend gamedrive wordt vergezeld met thee en koffie en de namiddag gamedrive houdt even halt voor snacks en sundowners. Het ontbijt en middagmaal wordt bij mooi weer buiten op het terras opgediend. Het is tevens de locatie van waar je zicht hebt op de rivier en het zwembad. Voor het avondmaal wordt gekozen om de boma te gebruiken met kampvuur. Mocht de rivier droog liggen, dan is er afwisselend ook een avondmaal opgediend in de rivierbedding.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden, welkomstdrankje, 2 gamedrives per dag (drinks tijdens de gamedrive inbegrepen), transfer van en naar Hoedspruit Airport (indien van toepassing).
- Conservation fee van 290 rand/pp per nacht is van toepassing en niet inbegrepen in de prijs van de overnachting
- Mobiel ontvangst is enkel mogelijk bij het hoofdgebouw, maar het signaal kan niet gegarandeerd worden.
- Gasten zijn welkom voor het middagmaal op de dag van aankomst, kamers worden wel pas vrijgegeven rond 14u.
- Tijdens het hoogseizoen (20/12 t/m 7/1) is een minimum van 2 nachten vereist

Kinderen:
- Kinderen +8 jaar welkom.
- Kinderen van 8 t/m 11 jaar aan 50% indien ze een kamer delen met twee volwassenen. Indien ze een eigen kamer hebben, geldt volwassen tarief.
- Kinderen zijn welkom op de gamedrive mits de discretie van het bestuur van de lodge.
- Exclusief gebruik van een voertuig aan 5000 rand/dag en mits beschikbaarheid.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in