GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Happy Valley Hotel

65kamers/units
Swaziland | Manzini regio | Ezulwini Swazi eigenaar/uitbater(s): reservations
711.24 m | Lat:S 26° 26' 25" Long: E 31° 11' 19" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Happy Valley Hotel is een van de nieuwere hotels in de Ezulwini regio en ligt op een 20 minuten rijden van de hoofdstad Mbabane. Het hotel beschikt eveneens over een casino en een prachtige tuin met zwembad. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, airconditioning, een haardroger en een eigen badkamer. Er is keuze uit drie type kamers, afhankelijk van de grote verschillen ze in Garden kamers, Pool View en Suites. Er is een al la carte restaurant dat dagelijks geopend is, net als een pizzeria. Tevens is er een bar bij het zwembad waar je kan genieten van een cocktail. Op bepaalde avonden in de week is er een karaoke avond, of live entertainment in de Cigar Lounge. Er is ook een beauty salon en een 24u receptie aanwezig. gratis draadloos internet in het hele gebouw.
Opmerking: Tourism Levy niet inbegrepen. Avondmaal aan 165 rand/pp.

Kinderen:

- 0 tot 6 jaar: Gratis indien ze de kamer delen met twee volwassenen
- 3 tot 6 jaar: Maaltijden aan 50%
- 6 tot 11 jaar: Aan 50% van het volwassen tarief als ze de kamer delen met twee volwassenen
Maximum twee kinderen per kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25,00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen