GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Silverstone Lodge

7kamers/units
Swaziland | Hhohho regio | Mbabane Swazi eigenaar/uitbater(s): Karin Claesson en Mpho Nhlengethwa
1096.64 m | Lat:S 26° 16' 57" Long: E 31° 8' 28" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Silverstone Lodge is een van de betere verblijven in de omgeving van Mbabane, de hoofdstad van eSwatini (vroeger gekend als Swaziland). De lodge combineert perfect het traditionele met een vleugje elegantie in de prachtige omgeving van Pine Valley. Silverstone lodge ligt daarenboven ook langs de Mbuluzi-rivier en biedt een mooi uitzicht over de bovengenoemde vallei.
In december 2017 werden Karin en Mpho Nhlengethwa eigenaar van deze prachtige lodge. Karin is afkomstig uit Zweden en Mpho groeide op in Lobamba, het hart van Swaziland. Net zoals hun twee zonen een combinatie zijn van twee uiteenlopende culturen, willen ze dit ook doortrekken naar de lodge waar beide culturen elkaar ontmoeten. Naast gastvrijheid en goede service staan familie en vrienden centraal. Silverstone lodge is een plek waar je volledig tot rust kan komen en waar je met familie en vrienden kan genieten van een waardevol samenzijn in dit prachtig stukje natuur doordrongen van de culturele rijkdom van de lokale Swazi-bevolking.

We kunnen gerust stellen dat Silverstone Lodge een gezellig en intiem verblijf is met slechts 7 kamers die elk beschikken over een eigen balkon of terrasje met zicht op de rivier en/of waterval. Alle kamers zijn ruim en zeer netjes ingericht. Ze beschikken over een eigen badkamer, terras, satelliettelevisie, wifi, minibar, thee en koffie en een haardroger. Het huis zelf heeft een gezamenlijke leefruimte waar je bij de gastheer en -vrouw meer informatie kan inwinnen over de omgeving en de activiteiten. Elke ochtend wordt een heerlijk ontbijt geserveerd in de eetruimte of als het weer het toelaat, buiten op het terras. Van op het terras heb je trouwens een prachtig zicht over de vallei en de waterval.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2021

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Government levy bedraagt 3% sinds 2020 en is reeds in de tarieven inbegrepen
- Dineren in de lodge is mogelijk (2-gangen menu) maar dient min. 1 dag vooraf aangevraagd te worden. Er zijn ook tal van restaurants in de omgeving

Kinderen:
- 0-2 jaar: gratis als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 3 tot 12 jaar: 130 rand/nacht
- + 12: volwassen tarief
- Slechts 1 bed kan bijgeplaatst worden in een kamer (90 rand/nacht).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25,00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen