GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tautona Lodge

18kamers/units
Botswana | Central Kalahari | Ghanzi Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Wanda Wolmarans
1131.65 m | Lat:S 21° 42' 16" Long: E 21° 42' 6" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tautona Lodge is een privaat wildpark dat net buiten Ghanzi ligt op zo een kleine 5 km, in het westelijke deel van Botswana. Het domein bevindt zich in het Khalahari gebied en wees niet verrast bij het zien van eland, giraf, oryx, zebra, impala, struisvogel, koedoe en tal van andere diersoorten. De lodge biedt mooie accommodatie aan die ook nog eens democratisch geprijsd zijn. Er zijn verschillende type van accommodatie waaruit kan gekozen worden, zo zijn er chalets, met rieten dak, die zowel geschikt zijn voor twee personen, als voor families. Tevens zijn er 4 tenten, alle met eigen badkamer en barbecue. Er is een zeer goed restaurant, sport bar, biljarttafel, tafeltennis, darts bord, een groot zwembad en een zonnedek op het terrein. Op het domein worden ook gamedrives georganiseerd, in open voertuig en onder begeleiding van een ervaren gids. Tevens kan je opteren voor een Bush walk met de lokale San, Bosjesmannen en zo ontdekken hoe zij perfect weten te overleven in soms hele harde levensomstandigheden. Aan kampeerders is ook gedacht met een ruime kampeerplaats, met toiletten, alsook douches en een gemeenschapshal waar je de vaat kan doen. Gasten zijn natuurlijk van harte welkom in het restaurant.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in