GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Loeries Call

5 9kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Mbombela (Nelspruit) Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Celeste
737.48 m | Lat:S 25° 28' 40" Long: E 30° 59' 22" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Er zijn zo van die adresjes die je moet koesteren en laat Loerie's Call Guest House nu zo eentje zijn. Dit exclusief gastenverblijf ligt net aan de rand van Mbombela (Nelspruit), het hart van de zogenaamde Lowveld en net aan de rand met het beroemde Kruger Nationaal Park en de Panoramaroute. Dit zeer charmante gastenverblijf telt 9 kamers, die zeer mooi en individueel gedecoreerd zijn. Ze hebben allemaal een eigen badkamer en een stoep met terras of patio, die uitgeeft op de zeer verzorgde tuin. Alle kamers hebben voldoende privacy. Alle kamers zijn zeer ruim en tot in de puntjes verzorgd. Ze beschikken standaard over airconditioning, satelliet televisie, koffie en thee eilandje, alsook een zeer verzorgde badkamer, al dan niet met douche of ligbad. Het a la carte restaurant, genaamd Orange, is zeer gekend in de regio en een absolute aanrader om te ontdekken. De keuken is zeer fijn en uitermate verzorgd en wordt geinspireerd door de lokale en internationale keuken. In de tuin is ook een groot terras gebouwd waar bij mooi weer gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd onder een grote sterrenhemel, maar ook met een zicht om U tegen te zeggen. Je kijkt namelijk uit over de skyline van Mbombela (Nelspruit). De tuin kent veel aantrekkingskracht van vogels, waaronder de prachtige turaco. In de tuin bevindt zich het zwembad met een lapa en ligstoelen. Alle gasten kunnen gebruik maken van gratis draadloos internet. Er is tevens een Spa bij Loeries Call Guest House, waar gasten kunnen kiezen uit een brede waaier aan gelaats-, huid- en lichaamsverzorging. Kortom, wie op alle vlak wil verwend worden en ook nog eens in de dichte nabijheid van Kruger en de Panoramaroute wil zijn, is hier aan het goede adres. Misschien ook wel een goede afsluiter van je reis op Zuid-Afrika, alvorens weer richting Johannesburg te keren, of om je reis mee te starten, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Kinderen +18 welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

uitstekende service, ook het restaurant (op 1min lopen) heel goed

Olaf en Anna Bentz (23-08-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in