GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

St Lucia Wetlands Guest House

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Sint Lucia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hettie en Derick Holman
24.26 m | Lat:S 28° 22' 31" Long: E 32° 25' 4" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
St Lucia Wetlands Guest House bestaat reeds sinds 1997 en is een gevestigde waarde in deze toeristische regio. Colin, Hettie en Derick staan er persoonlijk voor in dat gasten zich hier als een 'stukje' familie voelen. De accommodatie bestaat uit zes charmante, ruime kamers, waaronder een familiekamer met twee slaapkamers die aan mekaar gelegen zijn. De meeste van de kamers hebben een private doorgang. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en extra lengte bedden, alsook koffie en thee faciliteiten, een kluisje, radio en haardroger. Bij aankomst krijgen de gasten een welkomstdrankje en meteen ook alle info over de regio. In de tropische tuin bevindt zich het zwembad en er is parkeergelegenheid op het domein St Lucia Wetlands Guest House beschikt ook over een eigen bar (met licentie). Er is een gezamenlijke leefruimte, met satelliet televisie en dagelijks wordt een heerlijk, uitgebreid ontbijt geserveerd. Gratis draadloos internet is beschikbaar over het hele huis.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2021

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Tussen 15/12 en 10/1, alsook het paasweekend, geldt een toeslag van 10%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in