GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Safari Court Hotel

4 215kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Safari Hotels
1688.95 m | Lat:S 22° 35' 51" Long: E 17° 4' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Safari Court Hotel & Conference Centre telt in totaal 215 kamers, die onderverdeelt zijn in standaard kamers en suites. Alle kamers zijn zeer ruim en hebben een eigen leefruimte, alsook een eigen badkamer met douche en ligbad. Verder zijn alle kamers voorzien van alle moderne comfort, zoals airconditioning, satelliet televisie, telefoon, kluisje, minibar, koffie en thee faciliteiten. In de Standard kamers kan er gekozen worden tussen een kamer met dubbel bed, of een kamer met twee driekwart bedden. De Business Class kamers zijn iets ruimer en beschikken over twee driekwart bedden en gelijkaardige faciliteiten als de standaard kamers. Plaats bij uitstek om af te spreken is de Acacia Bar en restaurant, waar je kan genieten van een drankje en alle maaltijden van de dag. Er is tevens The Palms Ladies Bar, met snacks en of iets hartigs. Er is tevens een gym en Spa en Welness Center. Je kan bij Oukolele Day Spa terecht voor een verscheidenheid aan gelaats- en lichaamsverzorging. Ideaal is dat Safari Court Hotel ligt vlak bij Eros Airport.
Opmerking: 2% Tourism Levy is reeds inbegrepen in de prijs van de overnachting.

Kinderen:

- 0 tot 4 jaar: verblijven gratis bij twee volwassenen. Er wordt enkel voor het ontbijt gerekend
- 4 tot 6 jaar: Indien ze de kamer delen met twee volwassenen 200 N$/pp/nacht
- 6 tot 12 jaar: Indien ze de kamer delen met twee volwassenen 238 N$/pp/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in