GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hotel Safari

3 60kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Safari Hotels
1685.94 m | Lat:S 22° 35' 53" Long: E 17° 5' 2" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Hotel Safari is een zeer bekend hotel in Namibie en maakt deel uit van de Safari Hotels groep. Het is de perfecte accommodatie, zeker als je de prijs en kwaliteit met elkaar vergelijkt, voor een verblijf in Windhoek. Er zijn drie type kamers, de Standard, de Business Class en de Family. De 48 Standard kamers zijn zeer ruim en bieden zelfs plaats aan een derde persoon. Indien nodig kan zelfs een matras bijgelegd worden voor een vierde persoon. Er is een eigen leefruimte en de kamers zijn voorzien van satelliettelevisie, airconditioning, telefoon, radio, koffie en thee faciliteiten, alsook een minibar. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. De Business Class kamers zijn nog iets ruimer en beschikken over twee driekwart bedden. De Family kamers beschikken over twee aparte kamers met telkens twee driekwart bedden en een gelijkaardige configuratie als de standaard kamers. Plaats bij uitstek om af te spreken is de Welwitschia Bar en restaurant, waar je kan genieten van een drankje en alle maaltijden van de dag. Er is een Coffee Corner en een Beergarten, met snacks en of iets hartigs. Ideaal is dat Hotel Safari vlak bij Eros Airport gelegen is.
Opmerking: 2% Tourism Levy is reeds inbegrepen in de prijs van de overnachting.

Kinderen:

- 0 tot 4 jaar: verblijven gratis bij twee volwassenen. Er wordt enkel voor het ontbijt gerekend
- 4 tot 6 jaar: Indien ze de kamer delen met twee volwassenen 200 N$/pp/nacht
- 6 tot 12 jaar: Indien ze de kamer delen met twee volwassenen 238 N$/pp/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in