GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tshukudu Bush Lodge

12kamers/units
Zuid-Afrika | Sun City | Pilanesberg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Legacy Hotels
1173.62 m | Lat:S 25° 15' 43" Long: E 27° 3' 16" check-in: 13:30 tot 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tshukudu Lodge is gelegen op een rotsachtige heuvel. Gasten kunnen maar best fit zijn, want om er te geraken moet je wel eerst over 132 trappen. De setting is op zich heel bijzonder en vooral intiem. Gasten worden eerst opgehaald bij Bakubung Bush Lodge, om van daar tot bij Tshukudu Lodge te geraken, een trip van een 15 minuten. Bezoekers moeten zich er van bewust zijn dat een verblijf in Tshukudu Bush Lodge een echte bush ervaring zal zijn, met andere woorden, geen televisie, radio of telefoon en amper mobiel ontvangst. Laat dit nu net bijdragen tot de unieke sfeer en belevenis bij deze lodge. Elke Chalet is zeer ruim en mooi ingericht, met onder andere een verzonken bad in de badkamer, een open leefruimte, alsook een eigen open haard en een privaat terras. Deze lodge staat bekend voor haar top service, zeer goede rangers, alsook een schitterende Afrikaans geinspireerde keuken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen +12 welkom.
- Tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag) geldt een minimum van twee overnachtingen.
- Tarieven zijn inclusief transfer tussen Bakubung en Tshukudu Lodge, de overnachting, welkomstdrankje, high tea, twee gamedrives, een vijf gangenmenu, brunch en lokale drankjes.

Opgelet: 
- bezoekers moeten zich voor 13:30 aanmelden bij Bakubung Bush Lodge, waar de transfer om 14u plaats vindt. Er is slechts 1 transfer per dag naar Tshukudu Bush Lodge.
- Geen radio, televisie, telefoon en zeer beperkte mobiele ontvangst.
- 132 trappen om de lodge te bereiken.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haard

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in