GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chartwell Guest House

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Umhlanga Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Janine
40.41 m | Lat:S 29° 44' 17" Long: E 31° 4' 38" check-in: 14:00 tot 21:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Chartwell Guest House is een zeer charmant gastenverblijf dat gelegen is in het mondaine Umhlanga Rocks, niet ver van de zee en de talrijke shoppingcenters die de regio rijk is. Het hartje van Durban ligt op slechts 12 km. In totaal zijn er zevens kamers, welke beschikken over airconditioning, satelliet televisie en sommige hebben zelf een klein ingericht keukentje met alle nodige zaken zoals koelkast, magnetron en koffie en thee faciliteiten. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche of ligbad. Chartwell wil ook haar steentje bijdragen aan een schoner milieu en doet dit door energie zuinige lampen te gebruiken, alsook het gebruik van een warmtepomp voor warm water en regenwater wordt opgeslagen voor het sproeien van de tuin. Afval uit de tuin en van de groenten en fruit wordt gecomposteerd.
Opmerking: Kinderen 0 tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen 3 tot 8 jaar aan 25% en kinderen 9 tot 12 jaar aan 50% van het volwassen tarief.

Prijs op aanvraag tussen:

13/4/2017 - 17/4/2017
27/4/2017 - 1/5/2017
30/6/2017 - 2/7/2017

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Comfortable B&B met uitstekende kamer voor de ouders. Enige opmerking; ze kunnen hun frigo (met frisdranken) in de living vervangen - want die maakt echt VEEL lawaai

Lemaire - Verbeeck family (11-09-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in