GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Bakwena Lodge

10kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Adam en Jen Young
929.48 m | Lat:S 17° 47' 39" Long: E 25° 14' 6" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Op amper 1.5 kilometer van de grens tussen Zambia, Zimbabwe, Namibie en Botswana ligt de eco-vriendelijke Chobe Bakwena Lodge, vrijwel omgeven door het Chobe Nationaal Park. De Victoria Watervallen liggen hier op amper 85 km afstand en dus is dit zeker een ideale plek om niet alleen de regio, maar ook de watervallen te ontdekken. Voor de lokale Setswana bevolking betekent Bakwena zoveel als 'mensen van de krokodil'. Een groot deel van het personeel dat hier tewerk wordt gesteld, komt uit de kleinere, meer kwetsbare gemeenschap. De lodge telt 10 chalets die eerder weg hebben van een typische Afrikaanse rondavel. Twee daarvan zijn tevens prima geschikt voor families met kinderen. Elke chalet heeft een eigen badkamer die uitgeeft op een tuin. De chalets staan netjes weggestopt tussen enkele acacia bomen, die ook nog eens zorgen voor de nodige schaduw tijdens de warme periodes. De accommodaties werden op een verhoog gebouwd zodat je kan genieten van de natuur en de Chobe rivier. Tal van vogels en andere diersoorten kan je hier waarnemen. Voor wie wil douchen onder een Afrikaanse sterrenhemel, hebben we goed nieuws, want de kamers hebben ook een buitendouche. Adam en Jen, de eigenaars, hebben er op toegezien dat de lodge een heel eigen karakter heeft en dat privacy, comfort en eenheid met de natuur een zijn. Eens dat de gasten zich op hun gemak voelen zijn ze meer dan welkom om zich naar de gezamenlijke leefruimte te begeven, of bij het restaurant, of in de Rain Tree bar. Er is een zwembad op het domein voor diegene die graag wat wil afkoelen. Vanuit de lodge worden tal van activiteiten georganiseerd, voornamelijk in het Chobe Nationaal Park, denk daarbij aan landsafari, bootsafari, safari in een traditionele mokoro, bezoeken aan een lokaal dorp, en tal van andere zaken. Bakwena is zo een van die adresjes die je moet onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Minimumverblijf 2 nachten.
- Hoewel kinderen van alle leeftijden zijn toegestaan, raadt het management toch +6 jaar aan
- Geen driepersoonskamers beschikbaar. Er is 1 familiekamer voor 2 volw+2 kinderen.
- De Treetop Chalets zijn ivm de trap niet geschikt voor personen boven 70 jaar

- Transfers naar Kasane luchthaven of Zimbabwe/Zambia grensovergang zijn mee inbegrepen in de prijs indien je invliegt (dus niet voor self drive gasten die hun wagen moeten inleveren aan de luchthaven)
- Transfer naar Vic Falls kan geregeld worden aan 88 USD per persoon

- Inbegrepen in de prijs van de overnachting zijn alle maaltijden, lokale drankjes (water, frisdrank, lokale bieren en wijnen), 2 activiteiten per dag (dat kan zijn een gamedrive, boat cruise, mokoro trip, village tour of birding walk), park fees en wasserijdienst.
- Indien u aankomt na 14u kan de namiddag activiteit niet gegarandeerd worden en ook indien u vertrekt voor 11u, kan men de ochtend activiteit niet garanderen.

.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in