GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Fish River Lodge

20kamers/units
Namibie | Karas | Ai-Ais Namibische eigenaar/uitbater(s): Rebekka von Shumans
959.5 m | Lat:S 27° 31' 38" Long: E 17° 32' 13" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Fish River Lodge opende in 2009 haar deuren en heeft exclusief een spectaculair zicht op de gelijknamige canyon. Hier kan je van bij zonsopgang tot dat de zon weer ondergaat, genieten van een adembenemend zicht en een schitterende verblijfplaats op een hele unieke plek. De architectuur is zodanig geslaagd dat de lodge en de daarbij horende chalets een geheel vormen met de omringende natuur. De 20 chalets staan allemaal opgesteld langsheen de rand van de canyon en werden links en rechts onderverdeeld ten opzichte van het hoofdgebouw. Ook hier genieten de gasten dus van een uniek uitzicht. De chalets hebben allemaal een eigen terras, een eigen badkamer met douche, alsook een buitendouche. Deze laatste brengt je nog dichter tot bij de natuur. Het terras is groot genoeg om eventueel buiten te slapen tijdens de warme nachten en te genieten van een bijzondere sterrenhemel. Bij het hoofdgebouw ligt het zwembad en is er een groot buitenterras. Wie liever de warmte binnen opzoekt zal genieten van de leefruimte met open haard. Er is een restaurant waar je kan genieten van het ontbijt of een avondmaal, maar je kan ook van je middagmaal genieten buiten op het terras. Wandelactiviteiten staan hoog op de agenda van Fish River Lodge. Vanuit de lodge kan je exclusieve tochten maken, te voet of met een 4x4 voertuig, in de Fish River Canyon. Er is keuze uit verschillende eendaagse of meerdaagse trajecten. Reizigers die deelnemen aan de wandelingen hebben enkel een rugzak nodig met wat persoonlijke spullen. De andere bagage wordt bij de lodge gehouden. Een zogenaamd 'backup team' zorgt ervoor dat je tent wordt opgesteld bij aankomst. Een persoonlijke chef zorgt ervoor dat je ook nog eens lekker te eten krijgt. Nog een leuke activiteit is de Scenic Sundowner Drive, die je tot aan de rand van de canyon zal brengen en je unieke foto's zal opleveren wanneer de zon de canyon begint te kleuren. Drinks en snacks zijn inbegrepen. Tussen april en oktober kan je ook begeleide wandelingen overdag maken (30 km afstand)

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- De toegang naar de lodge is via een 19 km pad langsheen een droge rivierbedding en bezoekers maken daarom best gebruik van een 4x4 of 2x4 voertuig dat hoger van de grond ligt. 
- CCR fee is inbegrepen.

Kinderen:
- 0-5 jaar: Gratis als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 6-17 jaar: 50% van het volwassenentarief

Maaltijden 2024

- Lunch a la carte: 180 N$/pp
- Lunchpakket: 160 N$/pp 

Activiteiten 2024
- Sundowners drive met snacks (2u): 615 N$/pp
- Canyon day drive: 1960 N$/pp
- Canyon day hiking (full day): 1960 N$/pp
- Canyon day hiking (half day): 1045 N$/pp
- Fat bike cycling tour: 535 N$/pp
- bike rental: 324 N$

De onderstaande wandel- en fietsentochten kunnen alleen plaatsvinden vanaf 1 april tot en met 30 september.
- Canyon hike/cycle - 2 night package (2 night camping): 9456 N$/pp
- Canyon hike/cycle - 3 night package (1 night lodge + 2 night campiing): 12940 N$/pp

Tarieven van de activiteiten zijn telkens op basis van minimum twee personen. Transfer van de canyon naar de lodge is 595 N$/pp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Ai-Ais (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in