GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Okutula Etosha Lodge

11kamers/units
Namibie | Oshana | Okaukuejo Namibische eigenaar/uitbater(s): Candice Zeelie
1241.41 m | Lat:S 19° 34' 33" Long: E 15° 44' 42" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Okutula African Quest klink voor sommige onder ons nog bekend in de oren als de voormalige Naua Naua Lodge. Het is de plek waar je tijdens het zwemmen niet moet verwonderd zijn dat een giraf je komt begroeten, of dat je een ontbijt moet delen met de lokale mongoose. Dan hebben we het nog niet gehad over de klipspringers, Klippie en Rocky of de struisvogels en pauwen die eveneens al eens op bezoek komen. In totaal omvat de lodge 11 ruime kamers, allemaal ondergebracht onder rieten dak en zeer charmant ingericht. De kamers hebben allen een eigen badkamer en er is ook een muskietennet, haardroger en koffie/thee aanwezig op de kamer. Er bevindt zich een groot dek van waar je de op 40 meter afstand liggende waterput kan observeren, een plaats waar ook andere diersoorten hun dorst komen lessen. Okutula African Quest is een ware familiebestemming, je kan er hyena, giraf, olifant, luipaard en cheeta voederen. Er is ook de mogelijkheid om met olifanten te gaan wandelen, en tal van andere activiteiten behoren tot de mogelijkheid op het 24.000 hectare land. De lap en het dek hebben zicht op de waterput en zijn ideaal om ook een maaltijd te nuttigen. Er is buiten het restaurant ook een bar en zelfs een boma met pizzaoven. Voor zij die met de buitenwereld in contact willen blijven is er draadloos internet en mobiel ontvangst.
Opmerking
- Een familiekamer: maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen tot 12 jaar
- 0-3 jaar: gratis
- 3-12 jaar: 50% van het volwassen tarief


Maaltijden 2023
- Middagmaal: 180 N$/pp
- Avondmaal: 280 N$/pp

Activiteiten 2023
-Etosha gamedrive: 650 N$/pp
- Okutula nature drive: 400 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in