GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Vreugde Guest Farm

7kamers/units
Namibie | Oshana | Okaukuejo Namibische eigenaar/uitbater(s): Rachel
1264.92 m | Lat:S 19° 40' 18" Long: E 15° 48' 47" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Vreugde Guest Farm is een zeer charmant gastenverblijf dat reeds jaren in handen is van de Brand familie. Hier kom je letterlijk 'thuis', geen wonder dan de eigenaars reeds acht keer een prijs in de wacht mochten slepen voor het beste onthaal en service! (Hospitality Association of Namibia Golden Award) De lodge ligt op slechts 30 minuten rijden van de Anderson Gate, de toegangspoort naar Etosha Nationaal Park. Danie en Elsie, de oorspronkelijke eigenaars, wonen reeds sinds 1974 op de boerderij. Zij beschouwen hun gasten eerder als vrienden en doen er alles aan om een verblijf aangenaam te maken. Hun zoon Danie, en zijn vrouw Rachel hebben het gastenverblijf in 2015 overgenomen en zien erop toe dat het u aan niets ontbreekt.

De kamers bestaan uit 5 kamers met twee enkele bedden, 1 kamer met dubbel bed, en een familiekamer. De familiekamer beschikt eveneens over een eigen badkamer met douche, alsook twee aparte kamers met telkens twee enkele bedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Zowel het ontbijt, alsook het avondmaal worden in het hoofdgebouw geserveerd. Gasten kunnen van hun drankje bij de tafel genieten, maar ook in de tuin of in de glazen lapa, en het zwembad. Er is een wasdienst en gasten kunnen gebruik maken van draadloos internet. Op verzoek kunnen ook gidsen ingeschakeld worden, of je kan ook op de boerderij een begeleide rondrit maken of een wandeling.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen tot 6 jaar gratis als ze de kamer delen met twee volwassenen.
- van 6 tot 13 jaar aan kindertarief.
- Koffie, thee en cake zitten mee in de prijs van de overnachting.

Activiteiten: enkel op aanvraag
- Rondrit op de boerderij/sundowner: 438 N$/pp
- Daguitstap naar Etosha NP: 3625 N$ (1 of 2 pers.), 1438 N$/pp (3 of 4 pers.) en 1156 N$/pp (+ 4 pers.)
Inbegrepen in de dagtrip: inkomgelden, lunch en frisdranken.
Kinderen tussen 6 en 15 jaar @ 75% (geen kinderen < 6 jaar)
Halve dag uitstap (10u-14u): @75% van de dagtrip.
Maximum 9 gasten per uitstap

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in