GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Olifantsrus

10kamers/units
Namibie | Kunene | Kamanjab Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resorts
1167 m | Lat:S 18° 58' 17" Long: E 14° 51' 43" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Olifantsrus is het nieuwste kamp binnen Etosha Nationaal Park en het allereerste kamp dat uitsluitend is voorbestemd voor kampeerders. Dat maakt het kamp best wel uniek want bezoekers worden op deze manier echt meer een met de natuur en mogen vrijwel zeker zijn dat ze de dieren vrij kunnen zien bewegen rondom het kamp. Olifantsrus is gelegen in het westelijke deel van Etosha, op ongeveer 60 km van Galton Gate, 130 km van Okaukuejo en 50 km van Dolomite Camp. Zeldzame en schuwe soorten zoals de puntlipneushoorn (Black) en de zwartkop impala zijn goed gevestigde in dit rustiger deel van het park. Afgezien van de bush ervaring Olifantsrus biedt ongeevenaarde toegang tot een prachtig state de hide, gelegen vlak bij een waterput en dus populair bij olifanten die hier maar al te graag komen drinken. De camping heeft ook een aantal voorzieningen, waaronder een informatiecentrum, een kiosk waar drankjes en lichte maaltijden worden verkocht, een gemeenschappelijke sanitaire blok. Olifantsrus Camp bestaat uit 10 kampeerplaatsen met een maximum van 8 personen per site/groep. Bezoekers kunnen hier ook gebruik maken van de picknick terreinen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Parkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in