GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Solitaire Desert Farm

15kamers/units
Namibie | Khomas | Solitaire Namibische eigenaar/uitbater(s): Travel Weaver
1166.97 m | Lat:S 23° 51' 54" Long: E 16° 3' 29" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Solitaire Desert Farm is gelegenop slechts 7 km van Solitaire, en ongeveer 83 kilometer ten noorden van Sesriem. Solitaire zelf is een kleine nederzetting, vlak bij het Namib-Naukluft Nationaal Park. Wat oorspronkelijk een boerderij was, werd in 2004 omgetoverd tot een overnachtingsplaats waar gasten kunnen genieten van een prachtige zonsondergang over de woestijn, terwijl de kans groot is dat ze ook nog wilde dieren kunnen observeren bij de lokale drinkplaats. Alle 15 kamers van Solitaire Desert Farm zijn voorzien van airconditioning en zijn in typische Afrikaanse stijl ingericht, met een knipoog naar de jaren '50 van de 19e eeuw. Ze zijn allemaal smaakvol ingericht met ruime badkamers, een ventilator aan het plafond en stoelen. Er zijn ook familiekamers waar tot 4 personen tegelijkertijd kunnen in worden ondergebracht. De keuken is heel toegankelijk en vooral een typische Namibische plattelandskeuken. Er is een lapa voorzien waaronder de gasten kunnen genieten van een maaltijd. Dit verblijf mocht de Hospitality Association of Namibia’s Gold Award of Excellence in 2015 ontvangen.
Opmerking: Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. Kinderen tot 12 jaar aan kindertarief. Activiteiten worden georganiseerd mits een minimum aan 4 deelnemers. Ook kinderen betalen het standaard tarief

Maaltijden 2019:
- Avondmaal (buffet): 275 N$/pp
- Avondmaal: 200 N$/pp
- Ontbijt: 135 N$/pp
- Lunch pakket: 165 N$/pp

Maaltijden 2020:
- Avondmaal (buffet): 275 N$/pp
- Avondmaal: 200 N$/pp
- Ontbijt: 135 N$/pp
- Lunchpakket: 165 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in