GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Swakopmund Plaza Hotel

40kamers/units
Namibie | Erongo | Swakopmund Namibische eigenaar/uitbater(s):
17.82 m | Lat:S 22° 40' 48" Long: E 14° 31' 38" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Swakopmund Plaza Hotel opende de deuren eind 2015 en is ideaal gelegen om Swakopmund centrum en het strand te bezoeken. Dit moderne hotel telt in totaal 40 kamers die warden onderverdeeld in 6 verschillende type van kamers, om zo te voldoen aan zowel de zakenlui, reizigers met kinderen of koppeltjes, familie en vrienden. Alle kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, minibar, kluisje, satelliet televisie, koffie en thee eilandje, telefoon en gratis draadloos internet. Het hotel heeft een eigen bistro, conferentie mogelijkheden en een 24u concierge service.
Opmerking: Kinderen onder de twee jaar gratis indien ze overnachten bij twee volwassenen op de kamer. Extra babybedje kan voorzien worden aan 188 rand/nacht. Plus twee jaar zijn de tarieven volgens de bezetting van de kamer (familiekamers)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Internet toegangDraadloos netwerkFax

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in