GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sedia Riverside Hotel

34kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Kgalalelo
941.04 m | Lat:S 19° 57' 6" Long: E 23° 28' 37" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sedia Riverside Hotel is omgeven door een prachtige natuur, gelegen in een bosrijk gebied vlak bij de rivier. De overvloed aan bomen en planten zorgt voor tal van natuurlijke bezoekers zoals reptielen en een brede waaier aan vogelsoorten. Dit hotel ligt op amper 5 minuten rijden van de internationale luchthaven van Maun.

Gasten voelen zich aangenaam verrast door de warme en gastvrije sfeer die ze ervaren bij aankomst. Bij de receptie bevindt zich een 'meet and greet' lounge, alsook een overdekte bar met een biljarttafel, een restaurant, bar met terras (en televisie). Het grote zwembad is omgeven door een verhoogd teakhouten dek en ligt in de schaduw van een enorme Jacaranda boom. Hier kan je genieten van een brede waaier aan maaltijden en drankjes, waaronder ook koffie en verleidelijke gebakjes. Complementair draadloos internet is beschikbaar in de openbare ruimtes. Er is een speeltuin voor de kinderen en een volleybalterrein. Op verzoek worden er ook optredens verzorgd van de Sekgantshwane Dance Group, die de gasten vermaken met traditionele dansvoorstellingen.

Er is een keuze uit verschilllende types accommodatie. De warme inrichting en eigentijdse sfeer zorgen voor een comfortabele nachtrust. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, airconditioning, super kingsize bed met puur katoen, een plafondventilator, een televisie met DSTV hotel pakket, koelkast, thee- en koffiestation en een haardroger. Er zijn 24 standaard kamers die gelijk verdeeld zijn rondom het hoofdgebouw. Verder zijn er ook 10 goed ingerichte huisjes, of cottages, met het zicht op de tuin en een eigen veranda. Sommige van die kamers hebben ook het zicht over de rivier en/of hebben een extra kamer met twee eenpersoonsbedden. De ruime rivier camping biedt schaduwrijke plaatsen met elektrische punten en waterkranen. Er zijn tevens douches met warmwatervoorzieningen.

Opmerkingen:Kinderen tot 11 jaar zijn gratis indien de kamer gedeeld met de ouders. Hun maaltijden zijn ook gratis als zij die nuttigen samen met de ouders.

Maaltijden 2020:
- Diner (buffet) P 190/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in