GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Senyati Safari Camp

8kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s):
965.13 m | Lat:S 17° 52' 20" Long: E 25° 14' 7" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Senyati Safari Camp is een uitstekend basecamp voor mensen die niet in Chobe National Park willen verblijven. Senyati Safari Camp ligt op slechts 20 km van de hoofdingang van het Chobe National Park in de Elephant Corridor naar Zimbabwe. Hoewel Senyati Safari Camp is zeer privaat is, kent de waterput geen privacy. De waterput is 's nachts goed verlicht door middel van een schijnwerper en de gasten kunnen de hele avond genieten van het observeren van de dieren. Een goed gevulde bar heeft Senyati de reputatie gegeven als de bar met het beste uitzicht ter wereld.

De waterput wordt bezocht door een grote verscheidenheid aan soorten zoals hyena, gestreepte mangoest, wrattenzwijnen, roan antilopen, apen, bavianen, buffels, sabel antilopen, olifanten en af en toe een luipaard. Tijdens de zomermaanden komen er kuddes buffalo's van soms meer dan 300 dieren en het is niet ongewoon om buffels en olifanten te zien concurreren voor hun positie bij de waterput. Indien de koning van de wilde dieren, de leeuw natuurlijk, verschijnt, zal de buffel een haastige terugtocht maken. Het is mogelijk dat je de leeuw zijn dorst ziet lessen, samen met de regelmatige bezoeker, de olifant. In oktober en november kan je wel tot 400 olifanten zien bij Senyati.

Senyati ligt vlak bij de Nata Kazangula weg in de Lesoma Valley in de Elephant Corridor tussen Botswana en Zimbabwe. Senyati heeft 19 campings, elk uitgerust met een elektriciteitspunt alsook een eigen douche, toilet en keuken. De chalets zijn self catering en uitgerust met een koelkast met vriesvak, gasfornuis, magnetron, waterkoker, broodrooster, bestek en servies. Ze zijn basic ingericht en vooral voor de reiziger die het met minder comfort kan stellen. Chalets worden dagelijks schoongemaakt en zijn allen gelegen rond de waterput.

Gratis draadloos internet via satelliet, beschikbaar vanaf het dek, is 's avonds voorzien voor alle gasten. Verschillende dieren komen en gaan gedurende de dag. Er is een klein souvenierswinkeltje en hier kan je ook wat vlees en hout kopen. Er is geen restaurant, dus gasten zijn aangewezen om zelf te koken en kunnen best vooraf inkopes doen in Kasane. Senyati kan worden bereikt met een 4x4 voertuig vanaf de Nata-Kazangula weg, echter diegene die slechts een 2x4 hebben, zullen de lodge moeten contacteren voor een alternatieve route.

Opmerking:
Tussen 4 januari en 20 maart geldt een korting van 50% voor iedereen (op accommodatie).

Activiteiten 2019-2020:
- Sunset cruise op de Chobe rivier: 470 pula/pp
- Safari in Chobe NP: 1340 pula (1-2 personen) of 470 pula/per persoon vanaf 3 personen
- Vic Falls Day trip: 440 pula/pp (exclusief visa en Vic Falls inkomgeld)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Draadloos netwerkBraaiKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

camping met eigen privé douche en wc (in een klein gebouw/hut bij iedere plek) Heel mooi gelegen. Er is een water hole die je vanaf de bar zeer goed kan zien (+/- 30m). Er is een bunker waarin je de olifanten van op 5 à 10 m kan zien (en ruiken)

Celens family (23-07-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in