GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Elephants Crossing Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Thijs and Noortje Hart
1223.99 m | Lat:S 24° 14' 47" Long: E 27° 43' 18" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Elephants Crossing Lodge heropende in maart 2022 de deuren na een grondige renovatie. Deze lodge is gelegen ter hoogte van West Gate in het beroemde Welgevonden Game Reserve. Hier in een afgelegen gebied, ver weg van alle moderne invloeden, kom je helemaal tot rust want er is eigenlijk niets buiten het geluid van de vogels wat je zal storen. Meteen bij aankomst zal je merken dat de lodge beschikt over een adembenemend zicht over een uitgestrekt gebied. De kans is groot dat je dieren ziet passeren of die gaan drinken bij de waterput. Zo ook neushoorns, olifant, zebra, impala en tal van andere diersoorten. Gasten worden iets na de middag opgehaald aan West Gate en vervolgens naar het kamp gebracht. Daar kunnen ze een lekker middagmaal nuttigen. De overige tijd is om rustig te genieten van de omgeving, de dieren, of van wat verkoeling in het zwembad. Vervolgens is het rond 16u tijd om op gamedrive te gaan. Aangezien Elephants Crossing gelegen is in het beroemde Welgevonden Game Reserve, wat deel uitmaakt van het Waterberg Biosphere Reserve, kunnen gasten er van overtuigd zijn dat gamedrives in dit unieke gebied belonend zijn. De rangers trekker er dagelijks twee keer op uit om op zoek te gaan naar het wild. Daarvoor maken ze gebruik van zowel het westelijke, oostelijke en meest zuidelijke of centrale deel van het Welgevonden gebied. Na de gamedrive brand bij de lodge het kampvuur reeds en is er even tijd om je op te frissen. Vervolgens kan je het avondmaal nuttigen op het terras van de lodge, of binnen mocht het weer wat minder zijn. De volgende ochtend word je vroeg gewekt om op gamedrive te gaan in de ochtend. Daarna volgt een heerlijk ontbijt. De ranger zal indien je slechts een nacht verblijft in de lodge weer terug naar West Gate brengen. Voor de anderen herhaalt het programma zich zoals daags voordien.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- kindertarief van toepassing voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die een tent delen met de ouders (max. 1 per tent), vanaf 13 jaar volwassen tarief
- Kinderen under 6 jaar mogen niet deelnemen aan de game drive indien er andere gasten aanwezig zijn. Er kan wel een speciale game drive voor kinderen worden ingelast aan 600 rand per kind maar deze dient vooraf aangevraagd te worden.
- Bush Villa (self catering), hier zijn de maaltijden en dranken niet inbegrepen en moet u zelf koken.
- Prijs van de Bush Villa is voor max.3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen onder 12 jaar, 4de persoon betaalt het tarief voor een extra volwassene.


Inbegrepen (FI):
- accommodatie, ontbijt, middagmaal, tea time en avondmaal
- huiswijnen, lokale bieren, frisdranken alsook thee en koffiestation
- conservation fees
- 2 game drives per dag (start met namiddag gamedrive op dag van aankomst en eindigt met ochtend game drive op de dag van vertrek)
- wifi 
- veilige parkeerplaats van waar u wordt opgehaald voor de transfer naar de lodge

Niet inbegrepen:
- sterke dranken en andere wijnen buiten de huiswijn
- fooien
- spa behandelingen
- bijkomende activiteiten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

super gelegen! ook een veiligheidsgevoel voor 's nachts: je krijgt een zaklantaarn en een walkietalkie mee naar je tent zodat e altijd iemand kan oproepen! pluspunt: de warmwaterkruik in bed

Sleurs family (25-07-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in