GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pafuri Tented Camp

19kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Pafuri Gate Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): ReturnAfrica
209.15 m | Lat:S 22° 25' 13" Long: E 31° 13' 50" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Pafuri Tented Camp is gelegen helemaal in het noorden van het Kruger Nationaal Park. Tot 1969 was deze regio tussen de Limpopo- en Luvuvhu-rivieren bevolkt door de Makuleke die in verschillende dorpen in de regio verspreid woonden. Pas in de jaren 90 kregen de Makuleke hun land opnieuw in eigen handen nadat ze uit de regio waren verwijderd tijdens de apartheidsjaren. In plaats van opnieuw naar hun regio te verhuizen, besloten de Makuleke om hun land om te dopen tot wat het momenteel is, makuleke contractual park, zodat het deel kan blijven uitmaken van het ruimere Kruger ecosysteem. De Makuleke bieden samen met ReturnAfrica enkele prachtige wildbelevingen aan, zodat gasten kunnen genieten van de zeer diverse natuur van dit noordelijke deel van Kruger. Ongeveer 75 procent van de diversiteit van Kruger vind je hier terug in de Pafuri regio.
Leden van het Makuleke-volk zijn tewerkgesteld in het kamp en vertellen met enthousiasme en trots over hun volk en het prachtige stuk natuur waar ze vol overgave voor zorgen. Return Africa zorgt er tevens voor dat de Makuleke gemeenschap zich verder kan ontwikkelen om de sporen van 30 jaar onderdrukking uit te wissen. Het is als gast mogelijk om de lokale dorpen te bezoeken en meer te weten te komen over hun fascinerende geschiedenis, cultuur en tradities.

Pafuri kamp telt 19 luxetenten met een eigen volledig ingerichte badkamer met binnen- en buitendouche. Families zijn eveneens welkom, want 7 van de 19 tenten hebben een extra slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Deze zijn volledig ingericht voor families met jongere of oudere kinderen en eventueel zelfs geschikt voor vier volwassenen. Alle tenten zijn zeer ruim en heel comfortabel ingericht. Ze hebben elk prachtig uitzicht over de Luvuvhu rivier. Vanop het houten platform voor de tent met comfortabele stoelen kan je rustig ontspannen en de dierenactiviteit rond de rivier gadeslaan.
Het volledige kamp is gebouwd langs de rivier, zodat je niet alleen aan je tent een prachtig uitzicht hebt, maar ook aan de bar, zwembad, lounge en de eetruimte. Deze gemeenschappelijke ruimtes bieden voldoende plaats en ruimte voor alle gasten, zodat iedereen op elk moment kan genieten van dit ontzettend mooie stukje natuur in het noorden van Kruger.

Gasten kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, waaronder de gamedrives en wandelsafari's. Voor de geïnteresseerden zijn er bij een langer verblijf ook speciaal georganiseerde wandeltochten, de zogenaamde Pafuri walking trail, waarbij je overnacht in meer basic tenten, maar wel met het nodige comfort en maaltijden inbegrepen. Voor vogelliefhebbers is dit een absolute aanrader, want deze unieke regio heeft op dat vlak heel wat te bieden. Het observeren van dieren is in deze regio zeer bijzonder, zeker omdat de nabijheid van water ervoor zorgt dat er een groot aanbod is. Dat maakt dat ook roofdieren, zoals leeuw, luipaard en hyena hier vaak gezien worden.

Wie graag meer privacy geniet in familie- en/of vriendenkring, kan opteren voor Baobab Hill Bush Lodge. Oorspronkelijk was dit het huis waar de rangers verbleven, maar dit werd volledig gerenoveerd tot een moderne bush lodge waar tot 8 gasten kunnen verblijven. Het ligt op een heuvel, iets noordelijker van het hoofdkamp. Het huis is voorzien van alle comfort en heeft een omheining om de dieren af te schermen, zodat het huis ook geschikt is voor jongere kinderen. Dit huis komt met een eigen voertuig, gids, poetsdienst en kok.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- In de prijs van de overnachting zijn alle maaltijden, dranken (huiswijn, lokale bieren, frisdranken, water en geselecteerde sterke drank) en twee activiteiten (gamedrive of bushwalk) per dag alsook transfer van en naar Pafuri Airstrip en tussen de kampen inbegrepen
- De community en conservation fee is niet inbegrepen en bedraagt 650 rand/pp per overnachting.
- De conservation fee voor Kruger Nationaal park is niet inbegrepen en dient bij het binnenrijden van het park betaald te worden
- Baobab Hills Bush Lodge kan geboekt worden voor 8 personen (exclusief gebruik) aan een vast tarief. Er is dan een prive-voertuig, gids en kok inbegrepen.
- Pafuri Walking Trails camp is open van april tot en met oktober (minimumverblijf 2 nachten). Alle maaltijden, 2 wandelingen per dag en overnachting in de rustieke kampen binnen Pafuri inbegrepen

 Kinderen:

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis 
- Kinderen tot 17 jaar die een tent delen met de ouders (max. 2 kinderen) betalen kindertarief.
- Kinderen ouder dan 17 jaar kunnen ook een tent delen met de ouders (aparte slaapkamers in de familietent, 1 badkamer) aan volwassen tarief
- Kinderen jonger dan 6 mogen niet mee op de gamedrives en kinderen jonger dan 16 jaar kunnen nog niet mee op de bush walks van Pafuri Camp.
- Kinderen jonger dan 16 jaar mogen ook niet deelnemen aan de Pafuri Walking Trail en mogen dus ook niet verblijven in het Pafuri walking trail camp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

uitstekkende Ligging om de juiste en leukste plakken van Kruger te zien

Olaf & Nancy Bentz (23-08-2023)

onze accommodatiesin Pafuri Gate (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in