GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Fiume Bush Camp

9kamers/units
Namibie | Otjozondjupa | Grootfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Francel Lombaard
1248.21 m | Lat:S 19° 21' 14" Long: E 18° 17' 24" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Fiume Bush Camp ligt op een duin omgeven door de Kalahari woestijn vegetatie en savanne graslanden en opende de deuren in juni 2015. Het kamp ligt op slechts 75 kilometer ten noordoosten van Grootfontein in een landelijk gebied, een ideale tussenstop tussen Etosha Nationaal Park en de Zambezi regio. Gedurende twee nachten ligt de klemtoon op de bijzondere natuurlijke omgeving en het leven van de Bosjesmannen. Tijdens een begeleide wandeling kom je alles te weten over hoe ze jagen en demonstreren ze hun gebruik van wapens en pijlkoker, daarnaast leer je ook hoe te vuur te maken, maar ook sieraden, touw en boog. Je maakt ook kennis met spelletjes van de Ju/Hansi en ziet ook hoe ze een medicijnendans uitvoeren. De accommodatie bestaat uit 8 comfortabele safari tenten, die sober, maar netjes zijn ingericht met een eigen badkamer, twee enkele bedden en afgeschermd met een muskietennet.
Opmerking: Een minimum van twee nachten is vereist om zo een totaalbelevenis te krijgen om samen te leven met de lokale San-bevolking. Inbegrepen zijn een ontbijtbuffet, een licht middagmaal, een avondmaal met aangepaste wijn (2-gangenmenu) en de Bushmen excursion. Geen lunch op de dag van aankomst. Het kindertarief geldt voor kinderen tussen 2 en 11 jaar wanneer de kamer wordt gedeeld met de ouders.
Het kamp is gesloten op 25, 26 en 31 december 2020 en 1 januari 2021.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in