GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Iketla Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Ohrigstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Uwe en Silke Matthia
1149.56 m | Lat:S 24° 42' 50" Long: E 30° 31' 29" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Iketla Lodge is gelegen in een privaat natuurreservaat, niet gek ver weg van de Blyde River Canyon en op weg richting het beroemde Kruger Nationaal Park. Het is een leuke locatie om vanuit Ohrigstad de Panoramaroute en regio te verkennen. Voor de accommodatie en de leefruimte werden zoveel mogelijk natuurlijke elementen gekozen die konden worden teruggevonden in de regio, zoals zandsteen voor de muren en gras voor de dakbedekking. De accommodaties zijn zeer ruim en zo gebouwd dat ze een maximum aan comfort, luxe en vooral heel wat privacy zorgen. Iedere kamer komt met zijn eigen patio, vanwaar je een prachtig zicht hebt op de uitgestrekte natuur en bergen. Relaxen kan je dus bij de kamer of bij het zwembad in de ruime tuin. In totaal zijn er 8 Suites, wat er toe bijdraagt dat er ruimte is voor een zeer persoonlijke aanpak en vriendelijke service. Bij mooi weer wordt het diner 's avonds geserveerd in de Boma. Wie in contact wil blijven met de buitenwereld kan gebruik maken van gratis draadloos internet in de lapa. Gasten zijn welkom om een drankje te nuttigen bij de bar, aan het zwembad, in de lounge of op het grote zonnedek. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de vele wandelroutes op het domein. Er zijn niet minder dan vijf korte en/of langere wandelroutes waaruit gekozen kan worden, waar je op eigen tempo of onder begeleiding van een gids op verkenning kan gaan.
Opmerking: Kinderen 4-6 jaar enkel welkom wanneer vooraf besproken met het management. Kindertarief geldig voor kinderen van 6-12 jaar.
Prijs van de overnachting is op basis van kamer met ontbijt en avondmaal. Tussen 13 en 14 uur is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een middagmaal mits een extra kost (moet voor 10 uur 's morgens gereserveerd worden). Koffie en thee is gedurende gans de dag gratis beschikbaar. Begeleide wandeling is eveneens inbegrepen in de prijs.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Ohrigstad (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in