GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Makanyi Private Game Lodge

7kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Andrew Marchell
512 m | Lat:S 24° 33' 2" Long: E 31° 16' 43" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Makanyi Private Game Lodge is een exclusieve lodge dat haar deuren opende in juli 2015 en dit in het beroemde Timbabvati Game Reserve. Comfort en plezier zijn de absolute prioriteiten in Makanyi. Elk van de zeven luxe suites heeft een mooi uitzicht op de dam en werd voorzien van een extra groot bed, een ontspannende zithoek met een eigen open haard, een mooie badkamer met een ruime douche en een apart bad, een eigen terras met ligstoelen en een buitendouche. Wat modern comfort betreft is er gratis draadloos internet, telefoon, een haardroger, minibar en een koffie- en theeset zijn terug te vinden in elke kamer. Twee van de zeven kamers zijn geschikt als bruidssuites. Omdat ze zich het verst van het hoofdgebouw bevinden, bieden ze meer privacy, evenals een romantisch hemelbed en een prachtige eigen zwembad op het terras, ideaal voor een genieten met een glas champagne, onder een deken van sterren. Het hoofdgebouw is een perfecte plek waar je een schitterend gelegen terras hebt met prachtig uitzicht op de open natuur. De ligstoelen rond het zwembad zijn ideaal om te zonnebaden, lezen of sluimeren, terwijl de gezellige loft fungeert als een rustige leeshoek of lounge om te genieten van televisie of een film. In de wat kille wintermaanden is er een brandende open haard om je warm te houden, terwijl op een warme zomernacht het zwembad zorgt voor de nodige afkoeling, al dan niet onder het genot van een verfrissende cocktail. Als alternatief kunnen gasten zich mengen met de andere gasten in de bar, waar de barman klaar staat om je voor te bereiden op je favoriete drankje, en verhalen van je dag te delen. Tal van activiteiten worden vanuit de lodge georganiseerd om er voor te zorgen dat uw verblijf memorabel blijft. Dagelijks zijn er twee gamedrives, 's ochtends vroeg en in de late namiddag worden gasten meegenomen in een open voertuig onder de begeleiding van een ervaren ranger/chauffeur. Gasten kunnen ook deelnemen aan een voetsafari en er is mogelijkheid om te hengelen of sterren te kijken. Makanyi heeft een eigen souvenirshop en een volledig uitgeruste gym.
Opmerking: Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen in de prijs van de overnachting. Tevens ook twee gamedrives ('s ochtends en 's avonds). Verder ook het gebruik van de gym, een voetsafari, wasserette, transfers van en naar Combretum Airstrip. Niet inbegrepen zijn speciale drankjes en/of champagne en likeuren, yoga, spa en de Timbavati Gate Levy (R160 per voertuig voor self-drive gasten). Eveneens niet inbegrepen is de Conservation Levy van R460pp/pn, vooraf bij het betalen van de rekening te voldoen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in