GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

African Spirit Game Lodge

3 6kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Mkuze Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Henk en Liezle Brink
298.65 m | Lat:S 27° 43' 50" Long: E 32° 1' 44" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Op amper 12 km van Mkuze ligt African Spirit Game Lodge, eigendom van Henk en Liezle Brink. Zij zien er persoonlijk op toe dat het de gasten aan niets ontbreekt. Het domein valt binnen het Zululand Rhino Reserve en biedt uitzicht op de Lebombo bergen. Het natuurreservaat is niet minder dan 24.000 hectare groot en mocht in 2005 niet minder dan 28 zeldzame puntlipneushoorns ontvangen en wat later eveneens leeuwen. Vandaag de dag is het een volwaardig Big Five wildreservaat (leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en buffel). Dat neemt niet weg dat er nog heel wat meer wild terug is te vinden, waaronder gevlekte hyena, cheetah, rietbok, giraf, zebra en tal van andere antiloopsoorten. Ook vogelliefhebbers komen hier aan bod, met niet minder dan 450 vogelsoorten die hier werden geregistreerd. De lodge omvat een gezellige zitruimte met bar en een terras met mooi uitzicht. Tevens omvat de lodge een eigen zwembad, gazebo en een open haard. De keuken is zeer verzorgd en maaltijden worden met heel veel liefde bereid. Voor diegene die niet zinnens is om zelf te koken zijn er 4 chalets die heel charmant en mooi werden ingericht en dagelijks worden schoongemaakt. Deze zijn geschikt voor twee personen en omvatten een eigen badkamer met douche, airconditioning, minibar, ventilator en thee/koffie-faciliteiten. Er zijn ook twee self-catering eenheden waar tot maximum vier of zes personen kunnen slapen. De eenheid voor zes omvat een extra slaapzetel. De kamers hebben een eigen ingerichte keuken en alle nodige materiaal wordt voorzien. De twee chalets hebben een eigen televisie, maar zonder decoder.

Dagelijks worden er gamedrives aangeboden, zowel in de ochtend als in de late namiddag. Deze gebeuren in een open 4x4 voertuig onder de begeleiding van een ervaren ranger. Eventueel kunnen gasten ook opteren om deel te nemen aan excursies naar Tembe, Hluhluwe/Imfolozi, Ndumo of Mkuze Game Reserve.

Opmerking: Minimum 3 nachten tijdens schoolvakanties en/of lange weekends. Zululand Rhino Reserve Conservation Fee is niet inbegrepen en kost 165 rand/pp/nacht (2021: 175 rand) en 85 rand/kind (2021: 90 rand). 

Gamedrives op het domein (3u) aan 750/pp en 375/kind (keuze tussen ochtend of namiddag gamedrive) - geen self-drive toegestaan.

Selfcatering:

Idube (6 personen) is de prijs gebaseerd op 4 personen, bijkomende personen, tarief voor kinderen en volwassenen
Intabane (4 personen) is de prijs gebaseerd op 2 personen, bijkomende personen, tarief voor kinderen en volwassenen
Let er op dat er voor de Selfcatering chalets geen maaltijdplan is. Gasten moeten zelf zorgen voor het nodige proviand.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer tevreden over Kurt als ranger. Ook Tania zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak.Een ongelooflijke ervaring. Mooie ligging en zeer ruim verblijf, lekker eten.

Poppe - Maenhout - Tamsyn Family (12-04-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in