GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Waterberg Wilderness Lodge

12kamers/units
Namibie | Otjozondjupa | Otjiwarongo Namibische eigenaar/uitbater(s): Waterberg Wilderness
1517.47 m | Lat:S 20° 28' 50" Long: E 17° 16' 46" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Waterberg Wilderness Lodge is gelegen in het Waterberg Wilderness Reserve, niet te verwarren met Waterberg Nationaal Park. Dit reservaat is volledig in prive handen en is een van de meest bijzondere attracties hier in de regio. Het is de thuisbasis van een unieke flora en fauna. Je kan er onder andere neushoorn, giraf, zebra, bavianen en tal van antilopen waarnemen. Dan hebben we het nog niet eens over de meer dan 200 geregistreerde vogelsoorten die hier voorkomen. Waterberg Wilderness Lodge is gelegen in een vallei met 12 kamers die beschikken over een eigen terras. Er zijn 8 dubbele kamers en 4 familiekamers. Ook hier is een eigen restaurant met bar, gezellig terras en een zwembad. Draadloos internet is beschikbaar bij het restaurant. Tal van activiteiten kunnen worden ondernomen, zoals de Plateau wandeling die ongeveer drie uur in beslag neemt. Er is tevens ook de Rhino drive die je oog in oog brengt met neushoorn, giraf, zebra, wildebeest en andere diersoorten. Voetsafari behoort eveneens tot de mogelijkheid.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Bed Levy inbegrepen in de tarieven.

Kinderen
- Kinderen 0 tot 6 jaar: gratis op de kamer van de ouders
- Kinderen 7 tot 12 jaar: kindertarief
- Maximum twee kinderen per familiekamer

Activiteiten 2024:

- Plateau hike: 500 N$/pp
- "honeymoon sundowner": 1250 N$/pp
- Rhino drive: 1313 N$/pp
- Rhino tracking: 1250 N$/pp
- Wandelingen van 2 km en 5,3 km (niet-begeleid): gratis

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Lang rijden en zoeken naar deze lodge, maar eenmaal je er bent ben je de lange moeizame rit vergeten. het was een aards paradijs. De huisjes liggen rond een binnenkoer en zijn ok, wel geen airco (wijzelf geen probleem ermee gehad). Vriendelijke service, lekker gegeten en weeral verwend door lekkere taart.

Yves Osselaer en Greta De Boeck (07-04-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in