GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tarangire Treetops

20kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Elewana Collection
1181.88 m | Lat:S 3° 45' 47" Long: E 36° 9' 18" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tarangire Treetops, een uniek kamp in een al even unieke omgeving. Omringd door eeuwenoude baobab bomen en een ongerepte natuur. Dit kamp is vlak bij het Tarangire Nationaal Park gelegen en is in alle opzichten een pareltje te noemen en een ervaring die je nog lang zal bijblijven. Van bij aankomst merk je meteen at er heel veel is gespeeld met licht, zachte tinten en vooral ook natuurlijke elementen. In samenwerking met de lokale Maasai is men er in geslaagd een uniek kader te creeren. Het hoofdgebouw ligt letterlijk gebouwd rond een reuze baobab boom en vormt als het ware een geheel. Dat geldt trouwens ook voor de 20 kamers. Deze kamers zijn op zijn zacht's uitgedrukt best groot te noemen. Sterker nog, het zou gaan om de grootste kamers te verkrijgen in gans Tanzania. De afwerking is bijzonder, net als het uitzicht over de prachtige natuur. Vakmanschap en vooral veel oog voor detail staan je te wachten, en dit zonder te moeten onderdoen in comfort. De ervaring om in een boomhut te kunnen slapen met dergelijk uitzicht, de geluiden van de natuur, wat wil een mens nog meer. Wel dan is er ook het culinaire, want ook hier wordt ervoor gezorgd dat het je aan niets ontbreekt. Wat dacht u van een avondmaal bij het licht van kaarsen en lantaarns, bij het kampvuur van de boma. Memorabele momenten, dat garanderen we u nu reeds! Onder de activiteiten zitten onder andere wandelsafari's, dagelijkse gamedrives, nachtsafari en een Maasai Village Tour. Je kan ook opteren voor een Bush Dinner, Sundowner Cocktails of een middagmaal in de vrije natuur.
Opmerking: Park Fees zijn niet inbegrepen. Exclusief gebruik van het voertuig aan 400 US$/per dag/voertuig

Full Board (FB): Prijs van de overnachting, inclusief de maaltijden en lokale drankjes (non-premium). Wasserette
Fully Inclusive (FI) Game Package: Prijs van de overnachting, inclusief de maaltijden en lokale drankjes (non-premium). WasseretteVerder ook de gamedrives

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen