GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Arusha Coffee Lodge

30kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Elewana Collection
1385 m | Lat:S 3° 22' 25" Long: E 36° 38' 37" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Arusha Coffee Lodge, pure elegantie, luxe, comfort en excellente service en een domein om u tegen te zeggen. Deze lodge is gelegen op een helling en zoals de naam het reeds doet vermoeden niet eens gek ver weg van Arusha, de toegangspoort tot Mount Kilimanjaro, Mount Meru, Tarangire, Lake Manyara en het beroemde Ngorongoro Conservation gebied. Deze lodge bevindt zich over een groot domein, dat grotendeels bestaat uit een koffieplantage. Tanzania is van einde en ver bekend voor haar excellente Arabica koffie. In totaal zijn er 30 zogenaamde Plantation Houses, waarvan 12 Plantation Suites. Arusha Coffee Lodge is een beetje thuiskomen, en je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de dagdagelijkse gebeurtenissen. Het uitermate vriendelijke personeel ziet er op toe dat je van bij begin tot vertrek in de watten zal worden gelegd en je kan genieten van een aangenaam verblijf. In het hoofdhuis is een restaurant met bar ondergebracht. Een a la carte menu is met uiterste precisie voorbereid en gasten kunnen rekenen op heerlijke maaltijden, bereid met de meest verse ingredienten, waarvan een groot deel in de tuin zelf wordt gekweekt. Buiten ligt het grote zonneterras met ligstoelen in een tropische tuin met groot zwembad. De Plantation kamers zijn werkelijk een streling voor het oog. Zeer ruime kamers, met leefruimte en het gebruik van warme en zachte tinten maken het aangenaam vertoeven. De badkamers zijn echte pareltjes en nergens in het huis ontbreekt het aan detail en comfort. De badjassen en slippers liggen klaar, er is een elektronische kluis op de kamer, een gevulde minibar, een open haard, thee en koffie op de kamer en een intern telefoonsysteem en draadloos internet. Arusha Coffee Lodge is gekend voor haar Garden Buffet Lunch. Een viergangen menu met een selectie van verschillende vleessoorten en heerlijke groenten. Voor de meer intieme diners ben je welkom in Bacchus, waar niet alleen de maaltijden overheerlijk zijn maar er ook keuze is uit een bijzondere wijnlijst.

Wie zich afvraagt waar en hoe de eerlijke aroma van koffie verwezenlijkt wordt, moet zeker eens deelnemen aan de Coffee Tour op het domein. Deze tocht is bijzonder informatief en laat je kennis maken met het prille begin van de boon aan de struik, het plukken, branden en vermalen van de koffiebonen, om vervolgens natuurlijk te kunnen proeven van dit bijzondere zwarte goud.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen