GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kwafubesi Tented Safari Camp

5kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Bela Bela Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Extraordinary
1330.23 m | Lat:S 24° 44' 47" Long: E 27° 54' 43" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Kwafubesi Tented Safari Camp is een kleinschalig onderkomen gelegen in een malariavrij gebied, op niet zo een gek verre afstand van Bela Bela (Warmbath). Het ligt te midden het 12.000 hectare grote Mabula Private Game Reserve. De lodge telt slechts vijf luxe tenten, elk met een eigen badkamer en gebouwd op een verhoog. Van bij je tent heb je een prachtig uitzicht over de natuurlijke omgeving. Met amper twee uur om in Johannesburg te geraken is het ook ideaal gelegen om dit deel van de Waterbergregio te ontdekken. De vijf tenten zijn vernoemd naar de 'Big Five', zijnde de leeuw, neushoorn, buffel, olifant en het luipaard, de meest begeerde jachttrofeeen. Elke tent is gedecoreerd in een typische, charmante Afrikaanse stijl. De badkamers zijn zeer ruim en beschikken zowel over een douche alsook een ligbad. De lodge beschikt ook over een eigen boma, waar je onder een waakzame sterrenhemel een heerlijk avondmaal kan genieten, terwijl het kampvuur brandt. Er is een groot buitenterras met zwembad en ligstoelen en bij mooi weer kan je hier ook buiten genieten van een ontbijt. Dagelijks worden er twee gamedrives aangeboden aan de gasten. Dat gebeurt 's ochtends vroeg en in de late namiddag. Afhankelijk van het seizoen veranderen de vertrektijden, maar het principe blijft telkens hetzelfde. De ranger/gids neemt je mee op een zoektocht naar heel wat diersoorten en onderweg kom je ook meer te weten over de rijke fauna en flora.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- De prijs van de overnachting omvat alle maaltijden en twee gamedrives per dag.
- Persoonlijke uitgaves, fooien en drankjes zijn niet inbegrepen.
- Toegang tot het reservaat dien je ter plekke af te rekenen (365 rand per voertuig)
- min. 3 nachten tijdens de kerstvakantie

Kinderen:
- Kinderen vanaf 8 jaar welkom, maar aan volwassenentarief.
- Een maximum van twee personen op de kamer is van toepassing, dus geen triple kamers beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in