GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mashovhela Bush Lodge

3 10kamers/units
Zuid-Afrika | Capricorn | Louis Trichardt Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
1033.97 m | Lat:S 22° 56' 38" Long: E 29° 53' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mashovhela Bush Lodge is volledig opgetrokken in Venda stijl en omgeven door de typische Afrikaanse bush in het Morning Sun Nature Reserve. De omgeving is zeer heuvelachtig met tal van dramatische rotsformaties. De naam is afgeleid van een lokaal natuurlijk bassin, de Mashovela Rock Pool of 'De plaats waar tromgeroffel te horen is'. In totaal telt de lodge slechts tien kamers, waardoor er veel aandacht is voor de gasten door middel van persoonlijke service en een vriendelijk onthaal. De lodge beschikt over een eigen restaurant en cocktail bar, een boma, groot zwembad en een art en craft souvenirshop. Alle tien chalets werden gedecoreerd door Ingrid Hann, die er voor zorgde dat de kamers een typische Venda stijl meekregen. Er werd ook gezorgd voor de nodige privacy en comfort en er zijn enkele kamers die ook geschikt zijn voor families met kinderen. Onder de activiteiten behoren begeleide wandelingen, Venda optredens en 4x4 trips in het Soutpan gebergte. Verwacht geen overdreven luxe maar een prima verblijf en uitstekende dienstverlening.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in