GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Selous Riverside Camp

14kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Khyroon
60.01 m | Lat:S 7° 47' 4" Long: E 38° 15' 58" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Selous Riverside Safari Camp is een zeer charmant kamp dat grenst met het beroemde Selous Game Reserve. Het is een vrij modern kamp, maar tegelijkertijd behoudt het ook zijn Afrikaanse identiteit. Eens toegekomen bij de lodge merk je meteen waarom. Je wordt er verwelkomd bij een grote open leef- en eetruimte die zeer gezellig toont. Er is plaats voor heel wat tafeltjes en ook de zitruimte is zeer gezellig ingericht. Meteen zie je ook het grote terras met zwembad en ligstoelen en kijk je uit over de Rufiji rivier en de prachtige natuur. Het zwembad is niet erg groot maar je zal hier tijdens de warme dagen wel kunnen genieten van de nodige afkoeling. Alle 14 tenten werden netjes weggestopt in het inheemse bos en hebben deels zicht over de rivier. De tenten staan op een verhoog en zijn zeer ruim en netjes verzorgd en ingericht. Ze beschikken over 24u elektriciteit die wordt opgewekt door middel van zonnepanelen en een generator als back-up. Van de 14 tenten zijn er 9 standaard tenten en 5 deluxe. Op zich verschillen de beide kamer type niet met elkaar, met dat verschil dat de deluxe tenten een kleine 'plunch' pool hebben met ligstoelen. De tenten zijn allemaal even ruim, mooi verzorgd en charmant gedecoreerd en ook in de eigen badkamer ontbreekt het niets. Onder de activiteiten die vanuit de lodge worden georganiseerd behoren onder andere een 'Village' tour, naar het nabij gelegen dorp en waar je kan kennis maken met 'het leven zoals het is' in deze afgelegen regio. Verder worden er ook bootsafari's en landsafari's aangeboden in het nabijgelegen Selous Game Reserve of op de lokale Rufiji rivier.
Opmerking:

Niet inbegrepen: Tourism Levy van 1.5 US$/per persoon/dag. Park Fees: 50 US$/per persoon/excursie in het park, alsook Conservation Fee (15 US$/per persoon/dag). Medical Evacuation Fee 2 US$/per persoon/nacht. Vluchten of transfers. 5 US$ Landing Fee/per persoon (indien van toepassing)
Inbegrepen: prijs van de overnachting in FB (Full Board) optie, omvat drie maaltijden per dag, twee excursies per dag (per boot, gamedrive of voetsafari) in gezelschap van andere gasten. Transfer van en naar Mtemere Airstrip. Het Honeymoon pakket omvat tevens een volle dag private gamedrive. Fruitmand op de kamer, een prive dinner, Butler service, alsook thee en koffie in de tent

Kinderen:

Kinderen +12 welkom aan het volwassen of derde persoon tarief

Supplementen:

- Lunch: 20 US$/per persoon
- Diner: 20 US$/per persoon
- Lunch Box: 20 US$ per persoon
- Private Dinner: 15 US$/per persoon

Excursies:

- Boat Safari: 40 US$/per persoon
- Walk Safari: 45 US$/per persoon
- Half Day Gamedrive: 40 US$/per persoon
- Full Day Gamedrive: 80 US$/per persoon
- Fishing on the Rufiji river: 45 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen