GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Impala Lodge

8kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Fausto Ciardo
61.35 m | Lat:S 7° 42' 41" Long: E 38° 9' 44" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Impala Lodge wordt reeds enkele jaren gerund door de Italiaan Fausto Ciardo. Het is een zeer charmant kamp gelegen aan de Rufiji rivier in het beroemde Selous Game Reserve, in het zuidelijke deel van Tanzania. Het is een kleinschalig kamp, maar wel eentje met heel veel uitstraling. Reeds van bij aankomst wordt duidelijk dat er heel veel gevoel voor detail is en dat alles tot in de puntjes wordt onderhouden, toch geen makkelijke taak als je weet dat de zon hier heel hard is en de regenbuien in het regenseizoen best wat schade kunnen aanrichten. Toch is men er hier in geslaagd om er op toe te zien dat alles prima verzorgd is. Dat begint reeds bij de receptie maar ook bij de leef- en eetruimte, die nota bene op een verhoog werd gebouwd waardoor je een prachtig uitzicht krijgt over de Rufiji river en de natuur. Wees niet verwonderd als je olifanten of nijlpaarden ziet die vrij het kamp komen bezoeken, net als andere dieren trouwens. De locatie op zich is ook al uniek, een van de weinige kampen die zich binnen het Selous Game Reserve bevinden en niet gek ver weg van de Mtemere Airstrip. Verder liggen vlakbij het Mzizimia en Siwandu meer, twee plekken die buiten de rivier garant staan voor het observeren van heel wat wild- en vogelsoorten. Het kamp, het kleinste van Selous, biedt slechts plaats in 8 tenten en dat is op zich ook reeds positief want zo staat garant dat de service heel persoonlijk is en dat gasten zich mogen verwachten aan heel wat privacy, comfort en een heerlijke keuken. Alles wat je ook maar ziet in het kamp is gemaakt van lokale materialen, op de canvas van de tenten na. Iedere tent staat op een verhoogd platform, vlak bij de rivier. Tussen de receptie, de eet- en leefruimte en de tenten ligt het zwembad, dat eveneens op de rivier uitkijkt en netjes is afgewerkt met een houten platform en ligstoelen. De tenten zijn echt heel mooi ingericht, ruim en voorzien van stroom door middel van zonnepanelen en een generator. Ook de badkamers zijn ruim en beschikken over een toilet en douche. Vanuit de lodge worden zowel safari's op het land als op het water aangeboden. Deze kunnen ter plekke geregeld worden maar het is verstandiger dit reeds vooraf te reserveren, tenzij je zelf over een ranger/gids beschikt. Omdat je in de open natuur zit, waar er geen sprake is van enige omheining, word je 's avonds van en naar je tent gebracht door lokale Maasai. Dit is zonder meer een plekje om te onthouden bij een bezoek aan Selous Game Reserve en wij van Go Zuid-Afrika vinden het alvast een absolute aanrader!
Opmerking: Tourism Levy van 1.5 US$/per persoon/dag en Park en Reserve Fee niet inbegrepen en op 24u basis, respectievelijk 88.5 US$/per persoon/dag. Het kamp sluit tussen eind maart en begin juni tijdens het regenseizoen.

Inbegrepen: Full Board, drie maaltijden per dag. Transfer van en naar de airstrip (indien van toepassing). Wasserette
Niet inbgerepen: Exclusief gebruik van boot of voertuig. Exclusief gebruik van een 4x4 voertuig (enkel voor gasten die invliegen) aan 354 US$/per voertuig/dag. Bier, lokale drankjes en wijnen, sterke drank.

Kinderen:

- Kinderen 7 tot 16 jaar die de kamer delen met twee volwassen: 50%
- Kinderen 7 tot 16 jaar indien ze de kamer delen met 1 volwassene: Het eerste kind aan volwassen tarief en het tweede aan 50%

Vliegen: Hoewel Impala Camp bereikbaar is over land, is het toch adviseerbaar dit te doen per vliegtuig. Dagelijks zijn er vluchten op Mtemere Airstrip (40 minuten van het kamp) en dit vanuit Dar es Salaam, Stone Town (Zanzibar) en Arusha. Prijzen op aanvraag beschikbaar

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen