GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngorongoro Serena Safari Lodge

75kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Serena Hotels
2320.50 m | Lat:S 3° 12' 33" Long: E 35° 28' 43" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ngorongoro Serena Safari Lodge, het wordt beschouwd als een van de beste hotels in de wereld en wij van Go Zuid-Afrika geven ze volkomen gelijk. Alleen al de locatie op zich is zo bijzonder, meer bepaald op de krater-ring van de wereldberoemde Ngorongoro Conservation Area en met een zicht op het plateau, 600 meter dieper, in de krater om U tegen te zeggen. De gehele lodge is opgetrokken in lokale steen, die gevonden werd in de rivierbeddingen. Het ontwerp is op zich uniek en bijzonder en men is er in geslaagd om de ganse lodge als het ware te doen insmelten in de natuurlijke omgeving. De 75 kamers liggen allemaal op de rand van de krater-ring, verdeelt over twee verdiepen. Ze hebben allen het panoramische uitzicht over de krater en gasten kunnen vanop hun eigen prive terras volop genieten van het natuurschoon. Daar en boven heeft het hotel onder de Serena groep een reputatie hoog te houden en die bestaat er in dat service en ontvangst gegarandeerd perfect verlopen. Ook op het culinaire vlak loopt alles gesmeerd en gasten kunnen genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt buffet, maar ook het middagmaal en het avondmaal zijn uitstekend verzorgd. Afhankelijk van de bezetting is er een combinatie van buffet, alsook een a la carte menu. De sfeer in zowel het restaurant, de bar en de gezamenlijke leefruimte, met open haard, is super gezellig en was het niet dat je zo snel mogelijk de rijke dierenwereld wil ontdekken, dan vertoef je maar al te graag in het hotel zelf. Ook in de kamers is er heel veel aandacht voor detail, standaard uitgerust met airconditioning, satelliet televisie, gratis draadloos internet (over het ganse domein), minibar en natuurlijk een ruime eigen badkamer.

De Ngorongoro Krater wordt vaak aangeduid als het 'Achtste Wonder van de Wereld' en is een grote caldera van 600 meter diep dat het meest unieke ecosysteem op de planeet herbergt, met 20.000 grote grazende zoogdieren en de grootste concentratie van roofdieren op aarde. Een dagtocht naar Olduvaikloof kan worden georganiseerd voor zij die op zoek zijn naar de eerste activiteiten van de menselijke voorouders. Ook is een bezoek aan het nabijgelegen Laetoli de moeite waard waar hominide voetsporen worden bewaard in vulkanisch gesteente welke naar schatting 3,6 miljoen jaar oud zijn. Natuurliefhebbers kunnen genieten van een aantal geweldige activiteiten, zoals spectaculaire wildleven, fotografische safari's, gamedrives, gespecialiseerde ornithologische safari's, wandelingen langs de kraterrand, en een bezoek aan traditionele dorpen.

Ngorongoro Serena Safari Lodge mag dan wel niet goedkoop zijn, de unieke locatie maakt dit ruimschoots goed. Je ligt op amper enkele minuten van de toegang tot het Ngorongoro plateau en dus binnen het Ngorongoro Conservation gebied, wat maakt dat je in geen tijd het unieke wildleven en het prachtige Ngorongoro meer kan gaan ontdekken. De uitstekende service, heerlijke keuken en prachtige kamers maken dit hotel echt wel bijzonder en een verblijf vrijwel zeker onvergetelijk. De lodge ligt op 176 km van Arusha, 298 km van bij de Ndabaka Gate, 377 km tot Mwanza en op amper 2 km van de Ngorongoro Airstrip.

Opmerking: Tussen 24, 25, 26, 31 december en 1 januari geldt een toeslag van 35 US$/per nacht/per persoon. Pasen geldt een toeslag van 30 US$/per nacht/per persoon

Kinderen:

- 0 tot 5 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 1 of 2 volwassenen
- 5 tot 12 jaar: indien ze de kamer delen met 1 of 2 volwassenen aan 50%
- 13 tot 17 jaar: indien ze de kamer delen met 1 of twee volwassenen aan 75%
- 13 tot 17 jaar: indien ze een eigen kamer innemen aan 75%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Toplocatie met een prachtig zicht over de krater

Kitesho (29-06-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen