GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The African Tulip

29kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Queen
1399.06 m | Lat:S 3° 22' 38" Long: E 36° 42' 3" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The African Tulip is een zeer elegant en charmant gastenhuis, gelegen in het centrum van Arusha, de toegangspoort naar Mount Meru, Mount Kilimanjaro, Tarangire, Lake Manyara en de Ngorongoro Conservation Area. Hier kan je genieten van een uitstekende gastvrijheid en zeer gedienstig personeel. Met 29 kamers, waarvan 7 suites, is het een relatief groot gastenverblijf, maar daar merk je weinig of niets van want alles wordt er aan gedaan om de privacy te garanderen. De inrichting is een beetje een combinatie van een koloniaal verleden en de typische Swahili stijl, maar vooral eentje met heel veel aandacht voor detail. Ook de Afrikaanse kunst komt vaak naar voor. Vlak bij de receptie ligt de Zanzibar Lounge, een prachtig gedecoreerde ruimte waar gasten kunnen genieten van de rust, heerlijke lokaal gebrouwen koffie, of kunnen afspreken met hun gids om de laatste details van hun reis te bespreken. Er is tevens een grote bar waar een brede selectie aan drankjes verkrijgbaar is. Verder heeft The African Tulip ook een eigen restaurant dat luistert naar de naam The Baobab. Ook deze werd zeer gezellig en mooi ingericht. De keuken is zowel lokaal als internationaal geinspireerd. Het zwembad ligt achter in de tuin en er is tevens een ruim terras en zitruimte voorzien. Verder werd ook hier een bar voorzien.

De kamers werden verdeelt over drie verdiepingen en zijn bereikbaar via een prachtige houten trap, vervaardigd uit lokaal hout. De kamers zijn allemaal zeer ruim te noemen en eveneens opgetrokken in de typische Swahili stijl. Iedere kamer beschikt over airconditioning, minibar, koffie en thee eilandje, satelliet televisie, gratis draadloos internet en een eigen badkamer met douche. De negen suites zijn nog groter en de familiesuite beschikt over twee aparte kamers en badkamers met een gedeelde leefruimte. Voor de bruidsparen is er ook goed nieuws want The African Tulip heeft ook een Honeymoon Suite, zeer stijlvol gedecoreerd en inclusief een flesje schuimwijn bij aankomst, tropisch fruit en verse bloemen op de kamer.

Opmerking: Tourism Levy van 1.5 US$/per persoon/dag niet inbegrepen. Honeymoon supplement aan 60 US$/per dag

Kinderen:

- Kinderen 0 tot 5 jaar die de kamer delen met 1 of twee volwassen: Gratis
- Kinderen 5 tot 12 jaar: indien ze de kamer delen met 1 volwassene aan 80% van het single tarief
- Kinderen 5 tot 12 jaar: indien ze de kamer delen met twee volwassenen aan 50%
- Kinderen 5 tot 12 jaar: in een eigen kamer met twee aan 75% van het kamertarief

Bijkomende maaltijden:

- Lunch: 15 US$/per persoon
- Dinner: 20 US$/per persoon
- Oudjaar geldt een supplement van 10 US$ per persoon voor het diner

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten