GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tarangire River Camp

21kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Mbali Mbali
1021.72 m | Lat:S 3° 47' 27" Long: E 35° 57' 27" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tarangire River Camp is gelegen op een helling en met het wonderlijk mooie zicht over de Tarangire rivier en het gelijknamige nationale park. Het kamp ligt niet in het park zelf maar aan de rand, dat heeft als voordeel dat je niet nog eens extra moet betalen om het park te betreden (tenzij je het bezoekt). Dit is een heel charmant verblijf en bestaat uit 21 tenten die strategisch staan opgesteld bij de rand van de helling of iets meer naar achteren toe. Alle tenten staan op een houten verhoog en er is keuze uit standaard tenten met King size bed of twee enkele bedden en familietenten. De familietenten hebben twee enkele bedden en een dubbel bed beschikbaar. De tenten zijn zeer ruim en netjes verzorgd. Ze beschikken allen over een eigen badkamer met douche en sommige zelfs een buitendouche. Warm water wordt verkregen door middel van zonnepanelen en iedere tent heeft ook stroomvoorzieningen. De eet- en leefruimte werden helemaal in typische Afrikaanse stijl opgetrokken in een open boma met rieten dak. Je hebt hier adembenemende zichten over de natuur en kan op die manier als het ware de wilde dieren onder je voeten zien passeren. Op hetzelfde dek is eveneens een zwembad. Gratis draadloos internet is beschikbaar in het hoofdgebouw.
Opmerking: Full Board (FB) omvat de prijs van de overnachting en drie maaltijden per dag, alsook Village Conservation Fee, Wildlife Management Area Fee. Tarangire River Camp sluit tussen 1 en 30 april. Deluxe tent +60 US$ supplement per tent/nacht

Niet inbegrepen: Gamedrives, drankjes, culturele activiteiten, wasserette, bijkomende verzekeringen, Flying doctors/medische evacuatie, fooien en persoonlijke uitgaves. Conservation Fees aan 45 US$/per persoon/dag. Tourism Development Levy aan 1.5 US$/per persoon/dag

Kinderen:

- 0 tot 2 jaar: Gratis op de kamer van twee volwassenen
- 2 tot 12 jaar: aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 2 tot +12 jaar: 100% als ze een eigen kamer delen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen