GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serengeti Serena Lodge

66kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Serena Hotels
1476.85 m | Lat:S 2° 23' 1" Long: E 34° 42' 12" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hier bij Go Zuid-Afrika kunnen we het niet vaak genoeg onderstrepen, locatie, locatie en locatie, dat is precies waar het bij Serengeti Serena Lodge om gaat en misschien zelfs nog meer. Serena Lodge mag dan wel een groot hotel zijn met 66 kamers, daar merk je eens toegekomen op deze plek amper iets van. Hoog op een heuvel en net als je dacht 'waar hebben ze me nu naar toe gestuurd', begrijp je meteen waarom we deze lodge zeker verkiezen bij een bezoek aan het beroemde Serengeti Nationaal Park. Deze lodge is de ultieme mix van traditionele Afrikaanse architectuur en andere stijlen. Zonder meer een van de mooiste locatie die de Serengeti te bieden heeft. Serena lodge ligt in het centrale deel van de Serengeti, naast de beroemde westelijke corridor en de Grumeti rivier. Een reeks van traditionele koepelvormige Afrikaanse rondavels werden op grote schaal verspreid over het terrein, netjes weggestopt tussen bosjes acacia bomen. Het zwembad is niet alleen de plek bij uitstek om even af te koelen tijdens de warme maanden, maar tevens ook een locatie waar je kan relaxen en vooral kan genieten van het eindeloze uitzicht over de savanne. Daar je op een redelijke hoogte zit heb je een bijna onbeperkt uitzicht en veel kans om ook wilde dieren te kunnen observeren. Het hotel ligt tevens vlakbij de wereldberoemde (twee miljoen jaar oude) paleolithische plaats van Ol Duvai. De logde ligt op zowat 335 km van Arusha, maar de Seronera landingsbaan ligt op slechts een 32 km van de lodge. Transfers van en naar de lodge of de landingsstrip kunnen vooraf geregeld worden. Serena Lodge heeft een grote bar en restaurant, eveneens helemaal opgetrokken in Afrikaanse stijl. Er is tevens een conferentieruimte en business center, alsook een souvenirshop en gasten kunnen genieten van gratis draadloos internet en een televisiekamer voor wie wil bijblijven met het laatste nieuws. Het restaurant is verdeeld over drie ruimtes en er zijn wekelijks drie thema-avonden. De kamers zijn zeer ruim en verdeeld over een Suite, 6 familie kamers, 2 kamers voor reizigers met een fysieke belemmering en alle andere kamers kunnen worden aangepast van twee enkele naar een dubbel bed. Alle kamers hebben ventilatoren, voltijds elektriciteit, een kluisje en ook draadloos internet. In 2015 werd begonnen met de renovatie van alle kamers, welke zal afgerond zijn in 2016.
Opmerking: Tussen 24, 25, 26, 31 december en 1 januari geldt een toeslag van 35 US$/per nacht/per persoon. Pasen geldt een toeslag van 30 US$/per nacht/per persoon

Kinderen:

- 0 tot 5 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 1 of 2 volwassenen
- 5 tot 12 jaar: indien ze de kamer delen met 1 of 2 volwassenen aan 50%
- 13 tot 17 jaar: indien ze de kamer delen met 1 of twee volwassenen aan 75%
- 13 tot 17 jaar: indien ze een eigen kamer innemen aan 75%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen