GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serengeti Pioneer Camp

12kamers/units
Tanzania | Westelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Elewana Collection
1655.52 m | Lat:S 2° 40' 5" Long: E 34° 44' 4" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie droomt van een echte, luxueuze 'Out of Africa' safari ervaring hoeft niet langer te zoeken want hier is Serengeti Pioneer Camp. Pure luxe in het zuidwestelijke deel van het beroemde Serengeti Nationaal Park en niet eens zo gek ver weg van het al even beroemde Seronera gebied. Het kamp is ronduit schitterend gelegen en niets doet vooraf vermoeden dat je hier plots bent terecht gekomen in een oase van luxe, maar ook in een uniek natuurgebied. Na een kronkelende weg langsheen een woud van acacia bomen kom je bij een heuvel terecht met grote granieten rotsen. Alleen dit zicht is reeds adembenemend en je bent nog niet eens in het kamp terecht gekomen. Bij aankomst heb je meteen het echte Afrika gevoel. Een prachtig mooie en statige receptie, opgetrokken in canvas en vlak ernaast een ruime tent waar alle maaltijden worden geserveerd en gasten elkaar ontmoeten alvorens aan hun dagelijkse activiteiten te beginnen. Via een trap kom je in de centrale leefruimte terecht die op een rots gelegen is. We zijn er zeker van dat je hier even twee keer met de ogen moet knipperen bij het zien van de luxe, de ruimte en vooral ook het ononderbroken uitzicht over de savanne. Je kan hier als het ware de migratie van duizenden gnoes (wildebeest) van uit je luie stoel meemaken. Niet getreurd mocht je dit missen, want het kamp biedt het ganse jaar door uitstekende mogelijkheden om wild te observeren. Serengeti Pioneer Camp telt slechts 12 tenten. Die zijn zeer ruim en van alle comfort voorzien. Een eigen bureau, tafel en stoelen op een gezellig terrasje en comfortabele bedden, met luxe linnen en een eigen badkamer met douche behoren tot de standaard uitrusting. De tenten hebben geen elektriciteit, buiten een boiler die op zonne-energie fungeert. In de hoofdtent is er stroomvoorziening voor het opladen van batterijen, maar elders wordt er gezorgd voor een gezellige, aangename sfeer door gebruik te maken van olielampen. Draadloos internet is beschikbaar in dezelfde tent. Hoewel de de tenten niet het zicht hebben als bij de gezamenlijke leefruimte, is dit hen snel vergeven, want de meeste tijd ben je niet in je eigen tent aan het doorbrengen maar bij de gezellige lounge of onderweg tijdens de dagelijkse activiteiten.
Opmerking: Serengeti Park Fees zijn niet inbegrepen. Exclusief gebruik van het voertuig aan 400 US$/per dag/voertuig

Full Board (FB): Prijs van de overnachting, inclusief de maaltijden en lokale drankjes (non-premium). Wasserette, alsook Camping Fee van 50 US$/per persoon./per dag
Fully Inclusive (FI) Game Package: Prijs van de overnachting, inclusief de maaltijden en lokale drankjes (non-premium). Wasserette, alsook Camping Fee van 50 US$/per persoon./per dag. Verder ook de gamedrives en transfers van en naar de dichtst bijzijnde airstrip

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hier zijn geen woorden voor, anders dan TOP!

Kitesho (29-06-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen