GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Angata Serengeti Camp

12kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Angata Camps
1554.47 m | Lat:S 2° 15' 11" Long: E 34° 57' 44" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ang'ata Serengeti Camp is gelegen in het centrale deel van het beroemde Serengeti Nationaal Park. Het is een permanent tentenkamp dat het ganse jaar door te bezoeken valt. Ideaal dus om wild te observeren, vooral dan omdat het Seronera gedeelte van de Serengeti het ganse jaar door wel heel wat wild te bieden heeft. Het kamp telt slechts 12 tenten die zeer ruim zijn en zeer comfortabel werden ingericht. De hoofdtent is eveneens zeer charmant ingericht en zowel hier als bij uw slaapgelegenheid heb je een prachtig mooi zicht over de savanne. De tenten beschikken over houten vloeren, wat toch wel een pluspunt is hier in de open natuur.

Verder heeft iedere tent een eigen badkamer met een zogenaamde 'bucket' douche en toilet. De stroom wordt verkregen door middel van zonne-energie. en een noodgenerator. Wie batterijen wenst op te laden kan hiervoor terecht in de hoofdtent. Doorheen de ganse dag is er koffie, thee of warme chocolademelk beschikbaar en drinkwater in flesjes staat dagelijks beschikbaar in de kamer.
Opmerking: Niet inbegrepen, Tourism Levy van 1.5 US$/per persoon/dag. Park Fees (24 u systeem): 50 US$/per persoon/excursie in het park. 50 US$ Camping Fee/per persoon/per nacht. Seronera airstrip ligt op 15 minuten van de lodge, transfer van en naar de strip inbegrepen.

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar: Delend met twee volwassen is gratis
- 3 tot 12 jaar: Delend met twee volwassenen aan 50%
- 3 tot 12 jaar: Delend in een eigen tent aan 80%

Full Board (FB): omvat de overnachting, thee en koffie, drinkwater tijdens maaltijden en drie maaltijden per dag
Fully Inclusive (FI) Game Package: Omvat de accommodatie, thee en koffie, drinkwater tijdens de maaltijden, drie maaltijden per dag, alsook twee gamedrives op vaste tijden per dag

Excursies:

- Ballooning: 500 US$/per persoon, uitgezonderd mogelijke park fees

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen