GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kisura Serengeti Camp

12kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Kenzan Wildlife Safaris
1518.88 m | Lat:S 2° 24' 50" Long: E 34° 54' 49" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie op zoek is naar het 'Out of Africa' gevoel, die is zonder meer bij het juiste adres wanneer je kiest voor Kisura Serengeti Camp. Alleen de locatie is bijzonder want dit semi-mobiele tentenkamp is gelegen nabij een open vlakte bij een prachtige rotsformatie en onder enkele grote acaciabomen in het beroemde Serengeti Nationaal Park. De luxe tenten staan netjes naast elkaar opgesteld en bieden een mooi zicht over de savanne en dieren kunnen hier vrij rond bewegen in het kamp. Alle tenten zijn mooi en ruim ingericht en beschikken over een eigen badkamer met een zogenaamde 'bucket' douche en toilet. De tenten hebben ook een eigen terrasje met stoelen en tafel. Leuk detail is dat de tenten ook beschikken over houten vloeren, wat het allemaal nog aangenamer en comfortabeler maakt. In totaal zijn er 12 tenten, wat maakt dat het kamp niet te groot is en er veel persoonlijke aandacht wordt gegeven aan de gasten. Er is een hoofdtent die eveneens zeer charmant is ingericht en waar gasten verzamelen voor alle maaltijden en de activiteiten die worden georganiseerd. De keuken is van zeer goede kwaliteit en Europees geinspireerd. Het kamp bevindt zich op slechts 2 kilometer van de Seronera Airstrip.
Opmerkingen: Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie. Het kamp bevindt zich van 1 januari tot 31 maart en van 1 juni tot 31 december in Seronera, Sero 1 gebied, vlak bij de Seronera Airstrip.

De tarieven zijn op basis van de overnachting, alle maaltijden en inclusief de Campsite Fee, alsook Tourism Development Fee en BTW. Niet inbegrepen zijn gamedrives, wandelsafari, night drives, transfers van en naar het kamp. Drankjes, Park Fees en wasserette. Tussen 24, 25, 26 en 31/12 alsook 1/1 geldt een supplement van 30 US$/per persoon

Extra's:

Airstrip transfer Seronera: 250 US$ per voertuig/trip
Full Day Gamedrive: 300 US$/per voertuig
Picknick Lunch: 15 US$/per persoon
Warm middagmaal: 20 US$/per persoon
Avondmaal: 25 US$/per persoon

Kinderen:

- Kinderen onder de drie jaar zijn gratis als ze de tent delen met twee volwassenen
- 3 tot 12: indien ze de tent delen met 1 volwassenen aan 100%
- 3 tot 12: indien ze de tent delen met 2 volwassenen aan 50%
- 3 tot 12: indien twee de tent delen aan 75%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen