GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Karibu Country Lodge

24kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Reginald Bayo
1536.88 m | Lat:S 3° 20' 16" Long: E 35° 39' 32" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie geen 'fortuin' wil spenderen aan accommodatie, niet ver weg van de beroemde Ngorongoro Krater, is zeker aan het goede adres bij Karibu Country Lodge, het zusje van het nabij gelegen Bougainvillea Safari Lodge. 24 kamers die allemaal netjes neergezet zijn in een zeer mooie en vooral grote tuin. De cottages omvatten 12 kamers met King size bed en nog eens 12 kamers met twee enkele bedden. De indeling van iedere kamer is hetzelfde en het mag gezegd worden, ze zijn zeer netjes verzorgd, niet te groot en niet te klein en omvatten onder andere een minibar en een grote rustieke badkamer. Elke cottage heeft ook een eigen terrasje met uitzicht over de tuin en het zwembad. De tuin is tot in de puntjes verzorgd en het zwembad ziet er heel uitnodigend uit. Gratis draadloos internet wordt aangeboden in het hoofdgebouw en er staat ook een computer ter beschikking voor wie dit nodig heeft. Het restaurant serveert alle maaltijden. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar een heerlijke maaltijd aan een democratische prijs. Karibu Country Lodge is echt wel goed gelegen en je bent in geen tijd bij Ngorongoro Krater waar je op een wel heel bijzondere manier kan kennis maken met de prachtige natuur en een ongeziene dierenwereld. Een adresje om te onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen