GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Bay Leaf

5kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Vijender Gauri
1408.87 m | Lat:S 3° 22' 28" Long: E 36° 42' 11" check-in: 11:00 / check-out: 11:00
Reserveer
In een residentiele buitenwijk van Arusha ligt het prachtige hotel The Bay Leaf. Van bij aankomst merk je meteen dat hier is over nagedacht, een statig herenhuis dat recentelijk gerenoveerd werd en waarbij de kamers een gedaanteverwisseling hebben ondergaan. De oude, rijke en historische achtergrond van het gebouw bleef behouden en er werd een vernieuwende, moderne twist aan toegevoegd. Met slechts vijf kamers is er hier echt sprake van een boetiek hotel, maar dan eentje met uitstraling. Alle vijf kamers hebben een verschillend thema en zijn zeer ruim, maar vooral heel mooi gedecoreerd. Tot in de details werd er gekeken naar de afwerking en het resultaat mag dan ook gezien worden. Onder de 'standaard' uitrusting behoord airconditioning, draadloos internet (gratis), een telefoon, minibar, kluisje, King size bed en een ruime badkamer, alsook satelliet televisie. Het restaurant zorgt voor een extra accent door uit te blinken bij zowel het ontbijt, middagmaal of een a la carte diner. Het menu beloofd waar voor uw geld, met een continentale fijne keuken, beinvloed door de noord Indische punjabi keuken. Je kan zowel binnen als buiten genieten van een maaltijd. De keuken omvat trouwens ook een eigen bakkerij, waar niet alleen dagelijks vers brood word gebakken, maar ook heel wat andere heerlijke gerechtjes en dessertjes worden bereidt met de meest uiterste zorg. Wie op het vlak van accommodatie en vooral ook op het culinaire vlak wil genieten is bij The Bay Leaf zeker aan het juiste adres, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Kinderen +8 jaar welkom. 50 US$ supplement indien het kind de kamer deelt met twee volwassenen.

- Half Board supplement aan 30 US$/per persoon
- Full Board supplement aan 55 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Internet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen