GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mount Meru Hotel

140kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Ridh One Mshana
1440.58 m | Lat:S 3° 21' 52" Long: E 36° 42' 14" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Mount Meru Hotel is een zeer bijzonder hotel, niet alleen vanwege haar unieke locatie, maar vooral ook vanwege haar uitstraling. Toegegeven, met 140 kamers nu niet meteen een klein hotel te noemen, maar toch. Hier merk je weinig van het grootse en gaat er veel aandacht naar detail, service en ontvangst. Dat ontvangst is hartelijk en zeer gedienstig en eens je kamer werd toegewezen krijg je hier het gevoel van thuiskomen. De kamers zijn allen zeer ruim en beschikken over alle moderne comfort. Zo is airconditioning, satelliet televisie, koffie en thee eilandje, minibar en gratis draadloos internet behorend tot de standard uitrusting van alle kamers. Iedere kamer heeft ook een ruime badkamer met douche en ligbad. De kamerverdeling omvat 108 Standard Queen kamers, 30 Standard Twin of kamers met twee enkele bedden, 22 Executive Rooms, 4 Junior suites, 2 Junior family rooms, 6 Executive suites, 4 Presidential/VIP suites en 2 kamers die voorbehouden zijn voor gasten met een fysieke beperking. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin en met wat geluk, op een heldere dag ook het uitzicht op Mount Meru. De tuin is zeer mooi aangelegd en met 15 hectare ook best groot te noemen. In de tuin bevinden zich twee zwembaden, eentje voor volwassenen en eentje voor de kinderen. Bij het zwembad is er ook een grote bar met terras en kan je er terecht voor een lichte maaltijd of zelfs verse oven gebakken pizza's. Het Meru Restaurant is de plaats waar je het ontbijt en het avondmaal kan nuttigen, al dan niet in buffet vorm. Ook voor het middagmaal kan je hier terecht. Verder is er ook het Duluti restaurant waar je kan genieten van een brede waaier aan internationale gerechten. In de Arabica Coffee Shop kan je terecht voor een lichte maaltijd. Buiten een kleine fitness kunnen gasten ook gebruik maken van de lokale Spa voor verschillende opties aangaande gelaats- en lichaamsverzorging. Golfers kunnen hier ook een balletje komen kloppen. Bij het hotel zijn ook enkele winkeltjes en een juwelier, alsook kan je bij de receptie terecht voor het inwisselen van geld. Het mag gezegd worden, Mount Meru Hotel is een top hotel en ideaal gelegen als uitvalsbasis voor uw excursies naar Kilimanjaro, Tarangire of Manyara, alsook de perfecte locatie om te vertrekken richting Ngorongoro Conservation Area, alsook Karatu en het noordelijke deel van het beroemde Serengeti Nationaal Park. Dit is zonder meer een adresje om te onthouden bij je eerst volgende bezoek aan Tanzania, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Tarieven zijn exclusief Tourism Levy en taksen. Een kamer voor de dag kan geregeld worden aan 50% van het standaard tarief, mits beschikbaarheid (tot 18u).

Kinderen:

- Kinderen 0 tot 6 jaar: Gratis op de kamer van twee volwassenen
- Kinderen 6 tot 12 jaar: aan 50% als ze de kamer delen met een volwassene
- Kinderen tot 12 jaar: In een eigen kamer aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Net aan de rand van Arusha, maar toch een oase van rust

Kitesho (29-06-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen