GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngorongoro Tented Camp

9kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): The Lemala Collection
2320.24 m | Lat:S 3° 7' 45" Long: E 35° 40' 10" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lemala Ngorongoro Tented Camp is gelegen in een open acacia bos, aan de rand van de gelijknamige Ngorongoro krater en in het Ngorongoro Conservations gebied. De negen tenten zijn zeer ruim en luxueus ingericht. Ze beschikken over twee dubbele bedden en zijn zo geplaatst dat ze ook voldoende privacy genieten. Elke tent heeft een eigen badkamer met toilet en een zogenaamde 'bucket' douche met warm water. Elke avond worden de tenten opgewarmd met een gasbrander zodat je kan genieten van een heerlijke nachtrust. De hoofdtent is de belangrijkste verzamelplaats waar gasten samen komen alvorens aan de activiteiten van de dag te beginnen en/of komen genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. Er is een grote zit- en leesruimte die afgewerkt is met fijn leder en inheems hout. Nog een leuke plek om te verzamelen is bij het kampvuur. De plek bij uitstek om bij te praten over de bijzondere safari belevenissen van de dag. Waar dit kamp uitsteekt bij de andere is dat het ideaal gelegen is voor een snelle toegang naar het krater plateau. Dit maakt dat er geen tijd verspild wordt en je meteen kan genieten van schitterende gamedrives onder de vakkundige begeleiding van een ervaren ranger. Toegegeven, Lemala Ngorongoro Tented Camp komt niet meteen voordelig, maar zeker is dat u hier waar voor u geld krijgt en het een onvergetelijke ervaring wordt.
Opmerking: Ngorongoro Tented is het ganse jaar geopend, behalve tussen 1 april en 31 mei. Enkel een voorschot van 25% bevestigt een reservatie.

Kinderen:

- Kinderen +6 jaar welkom
- Derde volwassene op de kamer bij twee volwassenen aan 80% van het volwassen tarief
- Kinderen 6 tot 16 jaar (max 1 per twee volwassenen op de kamer) aan 60% van het volwassen tarief
- Indien kinderen 6 tot 16 jaar een eigen kamer delen is het tarief an 80% van het volwassen tarief van toepassing voor de eerste 2 en het derde kind aan 60%

Full Board (FB)

- Omvat de prijs van de overnachting, geselecteerde huiswijn en sterke drankjes, lokale bieren, frisdrank, water, Camping Fee, beperkte wasserette en sundowner

Fully Inclusive (FI) Game Package

- Omvat de prijs van de overnachting, geselecteerde huiswijn en sterke drankjes, lokale bieren, frisdrank, water, Camping Fee, beperkte wasserette en sundowner. 1 gamedrive, delend en op vaste tijden.

Niet inbegrepen: Park Fees aan 71 US$/per persoon/dag (24u-systeem), Camp Fees aan 71 US$/pp/dag, 295 US$ Ngorongoro voertuig Fee/dag, 1.5 US$ Tourism Levy per persoon/per nacht niet inbegrepen. Champagne, internationale wijnen of sterke drank. Flying doctors/medische evacuatie verzekering, vluchten en bijkomende taxen (indien van toepassing), fooien en persoonlijke uitgaves

Activiteiten:

- Wandelsafari, minimum 2 personen (1.5 a 2 u- vooraf te reserveren) aan 89 US$/per persoon in de Full Board optie. In de Fully Inclusive optie is het gratis (vooraf reserveren)
- Privaat voertuig aan 295 US$/per dag met een minimum van twee dagen enkel in de Fully Inclusive optie en mits vooraf te reserveren en beschikbaarheid (minimum 2 en maximum 6 personen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheek

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen