GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rhino Lodge

24kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Essential Destinations
2271.37 m | Lat:S 3° 15' 24" Long: E 35° 31' 31" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie dicht bij de wereldberoemde Ngorongoro krater wil liggen, letterlijk op de buitenring en op minder dan 30 minuten van het plateau en gelijknamige meer, is bij Rhino Lodge aan het goede adres. De lodge telt 24 kamers die sober, maar charmant, ingericht zijn en beschikken over een eigen kachel voor de kille avonden. De lodge beschikt over een eigen bar en restaurant met twee haarden. Het is de plek bij uitstek om elkaar te ontmoeten en te genieten van een heerlijke maaltijd. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd in het grote restaurant, welk zeer charmant en uitnodigend is ingericht en tevens over een open haard beschikt voor de wat kille avonden of dagen. Er is een centraal koffie en thee station waar gasten de ganse dag gratis gebruik van mogen maken. Op geregelde tijdstippen komen de lokale Maasai optreden. Rhino Lodge ligt op 2.200 meter hoogte en dus kan je hier echt wel spreken van een unieke locatie. De vergezichten zijn schitterend en op een mooie dag kan je zelfs Mount Oldeani zien op de achtergrond, alsook Mount Makarot. Gamedrives binnen de Ngorongoro Conservation Area kan enkel en alleen met een 4x4 voertuig. Er worden ook verschillende wandelingen georganiseerd. Wie gebruik wil maken van het internet kan dit, mits bij te betalen. Wat Rhino Lodge niet heeft is het zicht van de krater, er zijn tal van andere lodges vlakbij die dit wel hebben, maar meteen flink duurder zijn. Hoewel het er allemaal een beetje sober uitziet en de kamers misschien wel eens een opknapbeurt mogen krijgen, toch is Rhino Lodge geen slechte optie. Toegegeven, niet meteen de goedkoopste optie, maar u bent wel meteen bij de Ngorongoro krater. Wie goedkoper wil kan best overwegen meer richting Karatu te trekken.
Opmerking: Kinderen tot 12 jaar aan 50% indien ze een kamer delen met twee volwassenen. Niet inbegrepen zijn: Park Fee aan 60 US$/per persoon/nacht, Krater Fee aan 200 US$/voertuig. Tourism Levy aan 1.5 US$/per persoon/nacht is niet inbegrepen in de prijs van de overnachting.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen