GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Slipway

39kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Essential Destinations
7.76 m | Lat:S 6° 45' 7" Long: E 39° 16' 23" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dar es Salaam is een hele grote en drukke stad en hieraan ontsnappen is niet meteen eenvoudig, tenzij je kiest voor The Slipway Hotel, vlak bij de zee en in een oase van rust. Het hotel omvat 39 kamers en vier restaurants. om aan iedere behoefte te voldoen. Verder is er een kleine winkelstraat en een lokale markt bij ondergebracht. De kamers zijn onderverdeeld in 39 kamers, waarvan 10 studio appartementen. Deze laatste hebben een kleine ingerichte keuken, handig voor diegene die zelf graag een maaltijd bereidt Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn voorzien van alle moderne comfort. Denk daarbij aan airconditioning, satelliet televisie, een kluisje en tal van andere zaken. The Slipway heeft ook een groot zwembad en een gym, welke vrij toegankelijk zijn voor de gasten. Er is ook een 24u concierge dienst en bewaakte parkeerruimtes. Gasten kunnen gebruik maken van gratis draadloos internet. Wie wenst te blijven eten in het hotel moet zeker eens kiezen voor The Waterfront, een excellent visrestaurant met een prachtig zicht op de Indische Oceaan. Hier kan je genieten van heerlijke vis- en vleesgerechten, maar ook van een oven gebakken pizza. Er is tevens een gezellige bar waar je kan genieten van een drankje en een mooie zonsondergang. Er is ook een gezellige koffieshop, Caffe Classico. The Slipway is ook de ideale locatie om excursies te doen, wateractiviteiten, waaronder een trip naar Bongoy of een sunset cruise met een typische Dhow. Er zijn ook duikmogelijkheden en hengelen behoord eveneens tot de mogelijkheden. De luchthaven ligt op een 30 a 60 minuten rijden van het hotel, afhankelijk van het verkeer.
Opmerking: Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Transfers van en naar de luchthaven mogelijk. 35 US$ (max 2 personen), 50 US$ tot 5 personen. Late kamer (tot 22u) mits 25 US$ toeslag en beschikbaarheid

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hele mooie locatie vlak bij de residentiele wijk van Dar es Salaam

Kitesho (29-06-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen