GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lake Manze Camp

12kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Essential Destinations
63.22 m | Lat:S 7° 39' 57" Long: E 38° 3' 42" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lake Manze Camp telt slechts 12 tenten en dat maakt dat persoonlijke aandacht en excellente service garant staan. Het kamp is geopend van juni tot maart, na het regenseizoen. Het is best een uniek kamp te noemen, gelegen aan het gelijknamig meer in de ongerepte natuur van het beroemde Selous Game Reserve. Elke Meru tent heeft haar eigen badkamer met een buitendouche en beschikken ook over een eigen terrasje. Wees niet verrast dat er af en toe een troep olifanten de tenten voorbij passeren. Er is namelijk een spoor dat de dieren met regelmaat volgens langsheen het kamp. De stroom in het kamp wordt opgewekt door zonnepanelen en occasioneel ook met een generator. De dichtst bijzijnde airstrip is die van Siwandu.
Opmerking: Enkel een voorschot van 30% bevestigt een reservatie. In het tarief voor de Fly-in formule zitten alle maaltijden en activiteiten inbegrepen. Het kamp is geopend tussen juni en maart. Voor de Drive-in kunnen extra activiteiten gekozen worden, best wel vooraf reserveren. Kinderen +15 enkel toegestaan op de voetsafari's.

Transfer van en naar de dichtst bijzijnde airstrip zijn inbegrepen. Niet inbegrepen zijn Park Fees (90 US$), Tourism Levy (1.5 US$/per persoon), wasserette, drankjes, vluchten (indien van toepassing), medische verzekering, persoonlijke uitgaves.

Kinderen:

- 6 tot 16 jaar: aan 50% als ze de tent delen met twee volwassenen

Activiteiten voor Drive-in:

- Twee gamedrives per dag of een volle dag gamedrive of een gamedrive en bootsafari, plus een wandelsafari: 170 US$/per persoon/dag
- Gamedrive: 75 US$/per persoon
- Bootsafari: 75 US$/per persoon
- Wandelsafari: 20 US$/per persoon
- Hengelen: 15 US$ voor de hengel en 75 US$/per persoon voor de boot

Onder de vele activiteiten die kunnen worden ondernomen bij Lake Manze Camp behoren natuurlijk de dagelijkse gamedrives in een open 4x4 voertuig. De trips zijn niet gelimiteerd tot vaste tijden en kunnen volledig aangepast worden aan het aantal gasten en periode van de dag. Normaliter vinden deze plaats 's morgens of in de late namiddag. Vaak wordt er ook gekozen voor een ganse dag. Dan wordt er een picknick meegenomen en brengt de ranger je tot bij Beho Beho, waar de vegetatie volledig anders is dan bij Lake Manze. In de namiddag wordt dan vaak een halt gehouden bij de Maji Moto warmwaterbronnen. Hier bevinden zich drie baden en gasten zijn welkom om een duik te wagen.

Lake Manze biedt ook wandelsafari's aan, die zijn zeer uniek en bijzonder omdat je dan wel heel dicht bij de natuur komt te staan. De wandelingen vinden of 's morgens vroeg plaats of in de late namiddag. De wandelingen duren om en bij de twee uur. Het is niet echt de bedoeling om heel dicht bij de wilde dieren te komen, maar wel om meer te leren over de vegetatie, sporen van dieren en datgene dat ze soms achterlaten. Dan zijn er ook de zeer geliefde bootsafari's, op het Manze meer of langsheen de kanalen van de Rufiji rivier. Verwacht het zien van nijlpaard, krokodil en tal van andere diersoorten. De boottochten duren rond de twee uur. Een leuke manier om van alles een beetje te genieten is te starten met een voetsafari om 6.30u en vervolgens een bootsafari rond 10u. Hengelen behoord eveneens tot de activiteiten, best vroeg in de ochtend.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen