GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Transit Motel Airport

40kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Transit Motels
54.63 m | Lat:S 6° 51' 39" Long: E 39° 12' 15" check-in: 11:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie op zoek is naar een eenvoudige, maar netjes verzorgde overnachtingsplaats dicht bij de luchthaven van Dar es Salaam is met Transit Motels aan het goede adres. Geen grote maar best gezellige kamers die geschikt zijn voor enkele reizigers, koppels of zelfs drie personen. Alle kamers beschikken over airconditioning, satelliettelevisie en een eigen badkamer met douche. In de zeer voordelige prijs van het logement is het ontbijt alvast inbegrepen, alsook het gebruik van draadloos internet. Het motel beschikt tevens over een eigen restaurant en er is een shuttledienst aanwezig.
Opmerking: Reizigers die in transit zijn of langer moeten wachten op een vlucht, kunnen een kamer overdag krijgen mits een toeslag en beschikbaarheid. Transfer van of naar de luchthaven is 5 US$/per persoon. 15 US$ naar de Zanzibar Ferry Dock

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen