GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kiota Camp

10kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Kamili Safaris
1044.63 m | Lat:S 2° 19' 15" Long: E 34° 48' 45" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kiota Camp opende de deuren in mei 2015 en is een permanent kanp gelegen in het centrale deel van het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park. Het observeren van wild hier in de Seronera vallei is van ongeziene aard en nergens beter als hier kan je de migratie van duizenden en duizenden gnoes, alsook zebra, zien passeren. Zij worden op de voet gevolgd door de grote katachtigen, zoals leeuw, luipaard en cheeta, maar ook tal van andere diersoorten. Kiota is het broertje van Chaka Camp, een mobiel kamp dat de migratie van nog dichter bij en dus op de voet volgt. De uitstraling van Kiota Camp is compleet verschillend van Chaka Camp in die zin dat het een modernere uitstraling heeft, maar belangrijk te weten is dat de aandacht voor detail en attentie zeker hoog in de vaandel worden gedragen. Kiota betekent in het Swahili 'nest' en een perfecte dienstverlening en persoonlijke aandacht staan hier garant. De ruime tenten komen met een Kingsize bed dat kan omgevormd worden naar twee enkele bedden. Ze hebben een eigen veranda met het zicht over de uitgestrekte vlaktes. In de kamers is een kluis en een plug met universele adapter, een schrijftafel en een badkamer met toilet, een traditionele safari 'bucket' douche en een butlerdienst die er voor zorgt dat je 's ochtends koffie of thee bij de tent kan genieten. De grote eettent dient ook als plaats van bijeenkomst en is ingericht als lounge en restaurant. Alle energie wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Er zijn tal van kampactiviteiten, waaronder gezellige avonden bij het kampvuur, een privaat diner onder een open sterrenhemel, een bush ontbijt of avondmaal en vanaf 15 juli 2015 worden er ook gamedrives aangeboden. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om aan ballonvliegen te doen, wandelsafari's en een bezoek brengen aan het Serengeti bezoekerscentrum. De dichtst bijzijnde airstrip is die van Seronera (20 minuten)
Opmerking: Enkel een voorschot van 30% verzekert een reservatie. De prijs van de overnachting is op basis van Full Board (FB), waarbij alle maaltijden inbegrepen zijn alsook koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden, alsook lokale taksen.

FULLY INCLUSIVE (FI) GAME PACKAGE:
Omvat de overnachting met alle maaltijden, thee en koffie, alsook mineraalwater bij de maaltijden), gamedrives (delend met maximum 6 personen in een 4x4 land cruiser), mineraalwater tijdens de gamedrive. Transfers van en naar de Senorera airstrip.
Niet inbegrepen zijn de Serengeti Park (71US$/pp/dag) en in 2019 de Camping Fees (59US$/pp/dag), dranken, gamedrives, wasserette, fooien, eventuele vluchten, landings fees, medische evacuatie verzekering en persoonlijke uitgaves.

Kinderen:
- Kinderen tot 5 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen
- Kinderen 5 tot 12 jaar, delend met twee volwassenen aan 50%
- Kinderen 5 tot 12 jaar, de kamer delend met 1 volw: 75% van het volwassenentarief
- Kinderen +13 worden beschouwd als volwassenen

- Transfers: Chaka Ndutu naar Kiota camp: 354US$

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

In het centrale deel va Serengeti, wat wil je nog meer

Kitesho (29-06-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen