GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Selous River Camp

10kamers/units
Tanzania | Dar es Salaam | Dar es Salaam Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Monika
67.65 m | Lat:S 7° 45' 39" Long: E 38° 13' 44" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Selous River Camp is, zoals de naam het reeds doet vermoeden gelegen aan het beroemde Selous Game Reserve, het tweede grootste wildpark van Afrika, meer bepaald aan de oevers van de Rufiji rivier. Het camp ligt letterlijk in de ongerepte Afrikaanse bush, maar niet in het Selous Game Reserve zelf. Dit heeft als voordeel dat je niet nog eens een extra park fee of camping fee moet betalen, enkel wanneer je op gamedrive of bootsafari gaat in het reservaat betaal je een park fee. Het kamp bestaat uit twee type accommodaties, de zes hutten, beter gekend als de mudhuts, welke een mooi zicht hebben over de omgeving en de rivier. Ze hebben allen een eigen badkamer waar het water opgewarmd wordt door een houtkachel. Sommige van de hutten kunnen uitgerust worden met twee extra bedden voor families met kinderen. De hutten werden vervaardigd uit lokale materialen en het dak bestaat uit palmbladeren en hebben slechts beperkt elektriciteit. Verder zijn er ook enkele tenten die gericht zijn op reizigers met een kleiner budget. De tenten liggen een beetje verscholen in het bos en zijn zeer basic. Ze zijn netjes en hebben twee enkele bedden, een tafel en stoelen en delen een gezamenlijke badkamer. Verder hebben de tenten geen elektriciteit en worden 's avonds olielampen gebruikt als verlichting, zowel bij de tenten als bij de hutten. Zo zorgt Selous River Camp ervoor dat het prijs/kwaliteit er kan voor zorgen dat iedereen deze unieke regio kan bezoeken. Er is een leuke open eetruimte, eveneens onder een immens grasdak, en met het prachtige zicht op de natuur en de Rufiji. Wees niet verwonderd dat er met de regelmaat van de klok wilde dieren passeren, zoals olifant of nijlpaard. 's Avonds wordt bij de rivier het kampvuur aangestoken en kan je op een verhoog plaats nemen in de comfortabele kampeerstoelen en vooral echt genieten van de geluiden van de bush en een prachtige sterrenhemel. De maaltijden worden met heel veel zorg klaargemaakt. Gasten die hier verblijven hebben de keuze uit een full board optie of verschillende pakketten die meerdaags kunnen genomen worden. Onder de activiteiten behoren wandel- en bootsafari's, gamedrives en ook bezoeken aan een nabij gelegen dorp. Wie batterijen wenst op te landen kan dit 's avonds voor 22u in de bar terecht, mocht het zijn dat de stroomvoorziening in het kamp niet afdoende blijkt te zijn. Naar onze mening is Selous River Camp een van de beste kampen, vlak bij het Selous Game Reserve, zeker als we kijken naar wat je krijgt op vlak van prijs/kwaliteit. Toegegeven geen overdreven luxe, maar wel een heel bijzonder goed onthaal, een (h)eerlijke keuken, basis mooie accommodatie, maar vooral waar voor je geld. Zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: De prijs van de overnachting is op basis van Full Board (FB), waarbij alle maaltijden inbegrepen zijn. Niet inbegrepen zijn de activiteiten (tenzij anders vermeldt), inkomgelden, landings fee, consessie fee, tips, waserette en persoonlijke uitgaves, eventuele vluchten of transfers.

Kinderen:

- Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen
- Kinderen die een eigen kamer nemen aan het volwassen tarief voor het eerste kind

Bijkomende activiteiten (*):

- Gamedrive (volle dag, tot 7u): 100 US$/per persoon of in prive aan 375 US$/per persoon
- Bootsafari (2u): 44 US$/per persoon of in prive aan 200 US$/per persoon
- Bootsafari (8u): 113 US$/per persoon of in prive aan 375 US$/per persoon
- Wandesafari (2u): 44 US$/per persoon of in prive aan 163 US$/per persoon
- Village tour: 25 US$/per persoon

* Toegang en conssesie fees niet inbegrepen. Deze zijn te betalen in US$ en gelden telkens voor 24u (65 US$/per persoon). Zo kan je mogelijk nog een activiteit bijnemen de volgende ochtend als dit binnen de 24u valt. Gasten die vliegen op het kamp betalen een landings fee (5 US$/per persoon).

2 nights Game Package (*):

Op basis va Full Board (FB), omvat de overnachting, alle maaltijden, 1 volle dag gamedrive, alle inkomgelden (toegang en concessie fee), namiddag bootsafari, een wandelsafari en eventuele landings fees.

Dag 1: 16u Sunset bootsafari
Dag 2: 8 uur 's ochtends vertrekken voor een volle dag safari
Dag 3: 6u 's ochtends wandelsafari

3 nights Game Package (*):

Op basis va Full Board (FB), omvat de overnachting, alle maaltijden, 2 volle dag gamedrive, alle inkomgelden (toegang en concessie fee), namiddag bootsafari, een wandelsafari en eventuele landings fees.

Dag 1: 16u Sunset bootsafari
Dag 2: 8 uur 's ochtends vertrekken voor een volle dag safari
Dag 3: 8 uur 's ochtends vertrekken voor een volle dag safari
Dag 4: 6u 's ochtends wandelsafari

* Aanbevolen is toe te komen bij de lodge voor 15:30 en de lodge verlaten na 10u 's ochtends

Transfers overland:

- Enkele richting Dar es Salaam naar het kamp of omgekeerd (max. 6 personen) 250 US$/per voertuig
- Heen en terug Dar es Salaam naar het kamp (max. 6 personen) 460 US$/per voertuig

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie locatie, vlak bij de rivier

Kitesho (29-06-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen